Back to Question Center
0

Алат за скраћење веба који ће вам уштедјети време на екстракцији података - Семалт Савјети

1 answers:

подаци се шаљу у вашу апликацију, или само желите извући податке за истраживање, неки познати алати за веб скрапинг могу уштедети пуно времена и могу нас одржати здравог. Због тога смо разговарали о четири најснажнија и најкориснија алатка за скраћивање веба која ће сигурно штедети ваше време и енергију.

1. Уипатх:

Уипатх је специјализован за развој различитих софтвера за аутоматизацију, као што је скринирање екрана и алат за веб скрапинг за веб и десктоп. Уипатх веб сцрапер је идеално и савршено решење за непрограмере и не-кодере. То може лако превазићи заједничке изазове за извлачење веб података, као што су навигације страница, копање блица и скраћивање ПДФ датотека - queue system management. Само треба да отворите чаробњак за чишћење података и истакнете информације које желите извадити. Нека овај алат изврши своју функцију унутар одређеног времена, а излаз ће дефинитивно бити изванредан. Ускоро ћете добити одговарајуће ЦСВ и Екцел документе. Са овим програмом, моћи ћете аутоматизовати попуњавање и навигацију. Дозволите ми да вам кажем да његова бесплатна верзија има ограничене функције, али премиум верзија је мало скупа и неће одговарати приватним власницима блогова или вебмастера.

2. Импорт.ио:

Внос..Ио нам нуди бесплатну апликацију за радну површину и помаже прикупљању података са великог броја веб страница. Ова услуга третира све веб странице као потенцијалне изворе података и генерира АПИ за своје кориснике. У случају да је страница коју сте поднели претходно обрађена, одмах ћете добити АПИ. У супротном, Импорт.ио нас може водити кроз процедуру стварања скраћенице матрице уз помоћ конектора и екстрактора у року од 20 сати. Ова услуга је невероватна и једноставна за коришћење, а уопште вам нису потребне техничке вјештине. Међутим, Импорт.ио не може да се креће са једне веб странице на други са једним кликом. Понекад ће вам требати два дана да поднесете своје извјештаје.

3. Кимоно:

Кимоно је познат и један од најбољих алата за скраћење веба који ће вам уштедјети време на екстракцији података. Овај програм је познат међу програмерима и програмерима који желе да оснажују своје производе без икаквих кодова. Сачуваће вам време јер можете пружити и позитивне и негативне примере обуке овог алата. Штавише, АПИ је креиран за веб странице ваше жеље и подаци се могу означити у било ком облику. Кимоно ради веома брзо и одличан је за добивање података о берзама и новинама. Нажалост, ниједна навигација на страници није доступна, а ми ћемо морати провести неко вријеме да обучемо овај алат пре него што извуче тачне податке за вас.

4. Сцреен Сцрапер:

Сцреен Сцрапер је још један моћни веб скраператор који се бави многим тешким и компликованим задацима, као што су навигација, евалуација и прецизна екстракција података. Овај програм захтева неке програмске вештине и може се покренути одмах. Штавише, можете додати прокси и креирати извучене обрасце података у року од неколико минута. Овај алат ради са ЈаваСцриптом и ХТМЛ-ом. Такође можете пробати са Цитрик платформом и другим сличним платформама. Једини разлог је то што је ово скуп програм и можда ћете морати добити основне или напредне вештине кодирања за коришћење програма.

December 7, 2017