Back to Question Center
0

Важност загревања у високој интервалној интензитетској обуци

1 answers:

Шта вам треба на уму када видите или чујете реч "загревање"?

Ако се боре са питањем да ли сте данас или без ње боље, требало би да знате да нисте сами. Често се осећа да је загревање толико досадно и заправо бескорисно, тако да људи то не раде довољно. Имали смо слична осећања у прошлости, направили смо посебне напоре да направимо грејање Метија Макиа или обнављање рутине, како га зовемо, тако привлачним чак и за најпрометније ентузијасте фитнеса да људи једноставно неће игнорисати - no deposit win. Али пре него што наставимо даље, фокусирамо се на фундаментално питање везано за загревање Који је разлог за то?

Па зашто?

Замислите да спавате као беба. Изненада, светла се настављају, а неко вам пада у облицима пореске пријаве испред вас како бисте их попунили. Затим, и истовремено, од вас се тражи да кажете какво је време у уторак, која су имена ваших бака и дједа и одлучите које од шест различитих осигурања нуде да сте спремни прихватити. Да ли бисте имали све то под контролом? Иста ствар се деси вашем телу ако га приморате да се крећете без претходног загревања. Ваше тело је изненада изазвано, а вашом мозгу шаље поруку, али све се дешава успорено. Свака ћелија у вашем телу говори "Шта? Сада?" Дио вашег тела погоди кочнице, још један део панике, а остатак је само гњев. Ако се стрес не наноси изненада, али ипак на захтевном нивоу, тело нема времена да убрза циркулацију, а исход довољно је бржи него нормалан исцрпљеност.

Пробуди се

Заиста, ријеч која је далеко одговарајућа од загревања изазива. Права врста узбуђења добија ваше тело спремно за одлазак. Мишићне ћелије припреме за склапање, циркулација крви је ефикасна у уклањању киселина, помоћна / везива ткива су спремна за преузимање стреса. Лампица упали, ваше тело је будно и спремно за пуну акцију.

Веома је важно у узбуђењу да нервни систем, зглобови и потпорна / везива ткива доведу до стања спремности. То осигурава најбољу могућу ефикасност и сигурност. Верује се да је главна сврха истицања загревање мишића како би се избегле повучене мишиће и спрјећице. У ствари, тело лечи много вуче мишићима него оштећеним зглобовима и потпорним / везивним ткивима. Када нервни систем "спава", ваши мишићи су склони повређеним, посебно током тренинга који укључују брзе помаке. Свакако, загревање мишића је важно како бисте избегли повреде и осигурали ефикасност вашег тренинга. Важно је да слушате своје тело тако да мишићи не буду "уплашени" и "ударио у кочнице" пре него што је тренинг чак почео. Мобилизирање истезања такође треба учинити лагано на почетку и само када се загревање догодило истезање може се проширити тако да укључује екстремне позиције. Пот је добро, али узбуђење узето у крајност је непотребно ооо за нормално вежбање.

Ароусал Роутине Оф Метход Макиа

Пре него што започне вежба Метода Макиа, спроводи се узбуђење и изазива ваше тело у спремности за стварно вежбање Метход Макиа.

Дакле шта је лепо у вези са Прехабом? Наравно, најважнија ствар је поштовање циља. Наш Прехаб је састављен од пријатних, паметних и функционалних покрета који изазивају све делове тела специфично са становишта телесне тежине. Међутим, ипак смо изгледали мало даље. Наш Прехаб укључује "тако здраве" дубоке чучње које су корисне за леђа и колена, зглобове, лактове и раменске вежбе које ојачавају ваше тело у спремности за захтевније покрете у телесној тежини. Леп компактни пакет који је једноставан и брз за извођење пратећи видео записе.

February 16, 2018