Back to Question Center
0

Семалт предлаже најбоље бесплатне алате за скраћење веба за екстраховање онлајн података

1 answers:

Неке услуге претраживања веба су познате међу корисницима због изванредног извлачења података опције, карактеристике и особине, док су друге услуге добре за ништа. Услуге претраживања на вебу о којима смо разговарали нису баш сложене, а оне могу лако да извуку велики број сајтова и блогова. Истина је да има пуно програма за гребање, али следећи су бесплатни и испуњавају ваше пословне захтеве.

1. Импорт.ио

Импорт - professional logo creator.ио је моћна услуга за извлачење веб података која прати једноставне методологије за изношење података. Ово може изградити ваше личне скупове података и увозити податке са једне веб странице на другу. Плус, можете сачувати жељене податке на тврдом диску, а за импорт.ио не треба никакав код за скраћивање више веб страница.

2. Кутија за скупљање

Кутија за скрејање је специјално дизајнирана за услуге СЕО и пружа компанијама и фрееланцерима најбоље услуге за скраћивање података. Другим ријечима, можемо рећи да је то СЕО инструмент и скретач података. Поред тога, Сцрапе Бок може обављати функције везане за претрагу мотора, објављивање коментара, провјеру линкова, претраживање кључних ријечи и СЕО на страници.

3. ЦлоудСцрапе

ЦлоудСцрапе је веб скрапер са веб претраживачем и онлајн уредник који помаже у очвршћавању велике количине података без икаквих проблема. Он нам даје могућност чувања података на различитим платформама за облагање простора као што су Бок.нет и Гоогле Дриве..Такође можете задржати своје податке у облику ЦСВ и ЈСОН. То је једна од најмоћнијих и свеобухватнијих сервиса за обраду облака на интернету, која помаже у навигацији кроз сајтове, испуњава образце, гради роботе и извлачи податке у реалном времену.

4. ТхеВебМинер

ТхеВебминер је познат програм за скраћење података на мрежи и служи као моћна аутоматизација и консултантска услуга. Од података у реалном времену до једне локације, овај алат пружа тачне информације свакодневно у различитим форматима. Такође чисти податке елиминацијом дупликата и небитног садржаја, дајући вам најбоље могуће резултате.

5. Мозенда

Мозенда је искусна и напредна алатка за скраћивање и уклањање података. Примарно га препознају различити брендови и долази са напредном архитектуром заснованом на облаку, која нуди брзо постављање, бољу скалабилност и лак приступ многим типовима података. Можете организирати своје датотеке и извести их у различитим форматима користећи Мозенду. Овај програм је познат по тачности и не захтева одржавање.

6. Висуал Веб Риппер

Висуал Веб Риппер је једнократно решење за аутоматизовано скрипање веб података екстракције и веб бербе. То је један од најмоћнијих веб екстракта података на интернету. Алат прикупља податке у облику текста и слике. Онда организује податке засноване на вашим захтевима и излази су увијек вриједни и корисни.

7. ВебХосе

ВебХосе, познатији и као Вебхосе.ио, је познати програм за екстракцију и интеграцију веб података који омогућава једноставан приступ стварним и добро структуираним подацима. Можете претраживати хиљаде сајтова и онлине извора и сачувати последње ствари на више од 200 језика. Помаже вам да покријете широк спектар форума, вести, блогова и онлајн продаваца.

December 7, 2017