Back to Question Center
0

Које су најбоље Амазон продајне алате ове године?

1 answers:

Дугогодишњи успјех на овом високо конкурентном платформи за испоруку отпада ће увијек захтијевати да имате потпуну тачку и контролу главних елемената вашег извјештавања о производима попут извора, оглашавања, повратних информација, цијена, плаћања, оптимизације листинга итд. Ево неких од најбољих алатки продаваца у Амазону за своје моменте не само да олакшају ствари већ добијају значајну предност над својим најближим противницима на тржишту. Следећи алати и онлине оквири су вероватно најрелевантнији. Одлучио сам да их наведем по њиховој сфери употребљивости. Верујем да су ови онлајн помоћници морали имати за сваки успешан продавац великог времена тамо.

10 Најбољи Амазон продавци Тренутно

Цена

Цена је кључна компонента ваше конкурентности и данашњи свет њене тренутне флуктуације на тржишту свакако требају блиско праћење и праћење. Препоручујем да користите РеприцерЕкпресс, јер је то заиста међу најбољим алатима продаваца Амазон, бар када је у питању конкурентна цијена. Помоћу овог алата лако можете обликовати и прилагодити своје тренутне и дуготрајне стратегије одређивања цена. Такође можете имати користи од неких напредних правила игре, поставите горње и доње граничне вредности, истовремено осигуравајући очекивану маргину. РеприцерЕкпресс вам такође може уштедети много времена, захваљујући увозу у већем броју и дубинском филтрираном претрагу, као и корисним шаблонима који су на располагању за примену било каквих промјена тренутних цијена одмах.

Прице Сцоутинг

Друга опција међу најбољим алатима продавца Амазон за праћење цијена и контролу над вашом продајом у размери, ЦамелЦамелЦамел може изгледати мало лудо на први поглед. Али стварно функционише! Претворите све прилагођавања цена у глатки и потпуно практичан процес помоћу прегледа, упозорења и ажурирања у реалном времену - апликација Цхроме претраживача доступна под именом Цамелизер ће учинити ствари још лакшим.

Комуникација и преиспитивање

Повратне информације и задовољство купаца су одувек били веома важни дијелови успеха е-трговине, али сада ће се прегледи многих сретних купаца рачунати за метричку стопу на Амазон. То значи да незадовољство клијената не само да ствари могу дефинитивно погоршати за вашу компанију за испоруку, већ могу потенцијално учинити да се ваши производи испадну далеко низу листе коју никада не би видели превише потенцијалних купаца. А ево овога када Феедбацк Екпресс долази у игру. Када је реч о управљању комуникацијама и аутоматизацији, то је заиста један од најбољих алата продаваца Амазона. Не само да ће вам пружити упозорење о сваком негативном прегледу купца, тако да увек можете свести на најмању могућу могућу ометању вашег учинка, али пуно помаже када се ради о упућивању ваших најновијих купаца уз љубазне захтеве да вам оставимо позитиван преглед.

Финансирање

Финансијско питање се увек креће у складу са вођењем пословања, нарочито са малим и умереним капацитетом. И пројекти е-трговине са падом доставе нису изузеци тамо..Пружање финансирања онлине трговцима Каббаге је право спасење да добије толико потребан оперативни капитал. Ова фондација оцењује пословне перформансе продавца који се пријављују за помоћ за кориштење података узетих на различитим тржиштима осим Амазон-а и платформи за трговање, како би понудили само добро формирана финансијска рјешења која задовољавају потребе најслабијих бродова и е-трговине.

Достава

Овај софтвер може помоћи да ствари олакшају преузимање налога купаца директно из ваших онлине продавница и приказују их на практичан интерактиван начин. СхипВоркс је један од најбољих алата продаваца Амазон када требате радити на личним рачунима, планираном извјештавању, промотивним кампањама за е-пошту и многим другим различитим функцијама које можете пронаћи заиста одлично да имате све на мјесту након сваке успјешне продаје.

Плаћања

Ако радите неколико мултинационалних пројеката е-трговине, ВалутеДирецт је МУСТ за ваше онлајн пословање, наравно, ако не желите заборавите на било који могући проблем са управљањем бројем локалних банковних рачуна. Не знамо колико је та цифра прецизна, али према најновијој процени, ова алатка за оптимизацију плаћања може спасити нешто око 3% ваших нето прихода - само се бавите правим операцијама са курсним стопама и штедите новац сваког дана.

Оптимизација огласа

Препоручујем да изаберете између Мерцхант Вордс-а и Гоогле-овог алата за кључне речи јер су они најбољи алатке за продавце Амазон који отвара пут до успешног пословања е-трговине. Помоћу оптимизације листинга производа, алатка за кључне речи Мерцхант Вордс обухвата преко 20 милиона најпопуларнијих фраза претраживања коришћених на Амазон за дневне куповине. Што се тиче Алатке за кључне речи од стране светског претраживача, он показује своје најјачу страну углавном с предлогима кључних речи који су најпогоднији за наслове производа и опис производа.

Соурцинг

Тражење нових производа на продају и истраживање нових комерцијалних могућности су нераздвојни делови сваког онлајн трговца. Али, ако осећате недостатак увида у потрази за вашим пословним приликама на Амазон, Профит Соурцери вам може помоћи у правом делу и показати вам листу најбољих перспективних потенцијалних подручја за попуњавање ваших производа у производима.

Оглашавање

Наравно, то може изгледати неуспјешно, али кориштење популарних друштвених медија платформи као што је Фацебоок је одличан начин за вожњу више промета у вашим листама производа е-трговине - без плаћајући пени. Све што вам је потребно је да инвестирате неко време у креирање профила повезаног са пословањем. На тај начин, када сте креирали сопствену пословну страницу, користите рекламе за промоцију својих производа и увек бити на врху експозиције претраживања. Штавише, изградња снажног присуства на друштвеним медијима свакодневним објављивањем и комуникацијским активностима, можете се обратити тачно циљној публици потенцијалних купаца.

Рефундирање

Менаџер за рефундирање је један од најбољих алата за продавце Амазона када се ради о понекад неизбежним грешкама или неочекиваним повраћајима од потрошача, на примјер због оштећења инвентара или било које врсте преплаћених трошкова , као што су накнаде за провизију, величину и тежину, као и било која друга оштећења или проблеми који се догађају на путу. Користите Рефундс Манагер да задржите сваки несретан догађај на путу и ​​заборавите на накнадне компликације уз рефундирање једном заувек.

December 7, 2017
Које су најбоље Амазон продајне алате ове године?
Reply