Back to Question Center
0

Семалт Екперт говори како да сакрије податке о интернету

1 answers:

техника која подразумева повлачење података из једног или више извора. Техника за скраћивање података се најчешће користи од продаваца и дигиталних консултаната да би погодили своје циљно тржиште и генерисали квалитетан садржај за своје веб странице. Обрађени подаци о веб локацији касније се чувају у облику регистратора у таблицама.

Зашто се подаци очвршћавају?

Као вебмастер, скраћивање података је битан алат за вашу онлине кампању. У зависности од ваших потреба и спецификација, можете се одлучити за брисање и управљање подацима за себе или ангажовање стручњака у веб скрапингу. Ево алата који обично користе продавци за скривање података о веб локацији.

Мозенда

Мозенда је програм који помаже продавцима да извлаче податке на веб страницама без употребе програма. Софтвер нуди једномесечну бесплатну пробну верзију за своје потенцијалне вебмастере. Алатка Мозенда састоји се од пријатног корисничког интерфејса који омогућава блогерима, маркетиншким консултантима и онлине продавцима да извлаче вриједне податке из једног или више извора.

Мозенда има пуно и подржава онлине особље које одговара поруке, позиве и е-пошту у вези са вашим изазовима у реалном времену. Алат нуди рјешење за поврат новца клијентима који бележе жалбе у вези с Мозендиним методама извлачења података.

Веб лабораторија података

Да бисте скрчили податке о веб локацији, потребно је да радите са алатом који може брзо извлачити и преузети податке са сајта без програмирања. Веб дата лаб је основни алат који нуди квалитетне услуге, као што су претраживање путем веба, аутоматизација података и скрининг екрана..

Веб-лабораторија пружа решења за продавце који раде на екстракцији података и индексирању њихових страница и високог нивоа у алгоритмима. Овај алат је брз и ефикасан за употребу и означава висок ниво прецизности. Посетите страницу легит веб лаб података да бисте преузели пробну верзију за месец дана.

ДатаДоме

ДатаДоме је најбољи алат за маркетиншце који раде на блокирању и спречавању паука и бота да извлаче свој садржај. Искористите ДатаДоме алат да бисте идентификовали и анализирали своје нове потенцијале у индустрији дигиталног маркетинга.

Са ДатаДоме-ом, лако можете скривати податке о веб локацији и спречити превару на интернету у реалном времену. Алат такође блокира спамере да преузму контролу над својим онлајн налогом. Региструјте се и преузмите пробни верзију скрининга података о веб страници и преузмите своје кориснике стварним садржајем. ДатаДоме обухвата добродошлицу и љубазно особље за подршку које нуди савјете о томе како извући податке како за онлине и оффлине намене.

ВебЦравлер

Када је у питању очвршћивање веб података, квалитет је важан. Не дозволите да једноставна грешка уништи вашу онлине кампању коју сте успоставили неколико година. Ангажовани професионалци и велике фирме могу брзо да вас пазе. ВебЦравлер даје продавцима и блогерима прилику да истраже маркетиншку индустрију. Изнајмите ВебЦравлер и пустите да компанија пузи за вас и извуче садржај и податке за вас.

Крај оправдава средства. После чишћења података и информација са веб странице, начин на који складиштите и управљате тим подацима битно је пуно. Чување података у датотекама и таблицама као што је Екцел се углавном препоручује. Скупљају податке о веб локацији са истакнутим алатима изнад како би имали солидну маркетиншку кампању.

December 8, 2017
Семалт Екперт говори како да сакрије податке о интернету
Reply