Back to Question Center
0

Семалт представља најбоље бесплатне алате за скраћење Веба за програмера

1 answers:

Ако радите са подацима и користите Веб као главне податке извор, можда сте чули за скраћење веба. Постоји стотине софтверских алата, али алати представљени испод су најбољи за не-програмера. Користећи их, лако можете извлачити своје веб странице, Твиттер и Фацебоок податке у Екцел табеле

Скрапер (Цхроме Ектенсион)

Ово је један од најбољих и најчешће коришћених алата за скраћивање веба за обичне кориснике. Стругач је једноставан, али ипак невероватан и користан за тренутну обраду података. Ако желите да користите ову алатку, требало би да имате инсталиран Гоогле Цхроме као ваш примарни прегледач јер овај алат не ради исправно са било којим другим претраживачем. Овај изврсни програм можете користити на различите начине - леканки для крупных пород. На пример, ако морате да извадите одређени наслов странице или УРЛ Гоогле-а, мораћете да наведете кључну реч или име те странице. Следећи корак је да усмерите курсор миша на те податке и кликнете на дугме Сцрапе.

Фацебоок и Твиттер АПИ-и

Када користите Твиттер и Фацебоок АПИ-је, лако можете сакупити огромну количину података и датотека јавног конкурента и анализирати шта ради најбоље за ваше пословање или индустрију. АПИ је заправо интерфејс који омогућава тридесет страних програма програмски приступ вашим друштвеним медијима. Најбоља ствар је што овај алат долази бесплатно и одличан је за програмера..Приступ његовим АПИ-јем је потпуно бесплатан и не морате писати никакву линију кода.

Импорт.ио

Импорт.ио, на пример, је моћан веб скраператор који помаже да пузи или извуче податке на бољи начин. Има четири позната алата: Магиц, Цравлер, Цоннецтор и Ектрацтор. Најбоља улога је што су сви ови алати 100% сигурни, сигурни и одлични за људе који не знају ништа о програмирању. Могу вам извући толико страница колико желите. Користећи ове програме, не-програмери могу добити ефикасне резултате и добити податке који им требају за своје пословање.

Кимоно Лабс

Кимоно Лабс је прекрасан програм за екстракцију визуелних веб података који може помоћи при изради података са основних и динамичких веб страница које имају велики број слика и тешких видео датотека. Овај алат је компатибилан са различитим базама података и осигурава да се добију тачнији резултати. Има једноставан, чист и пријатан интерфејс који чини Кимоно Лабс идеалним избором за не-програмера. Неке од његових познатих карактеристика су прокси подршка, подношење форми, распоређивање података и визуелни веб рипперс. Кимоно Лабс ради слично оном у Импорт.ио-у, а два програма имају скоро исте карактеристике и функције.

Закључак

Ови невероватни бесплатни алати за скраћење веба су направљени за непрофесионалце. Дакле, ако желите да почнете стругањем неких веб страница и не знате како да започнете, једноставно морате приступити овим алатима и провјерити онлине туторијале о томе како их инсталирајте и активирајте. Поред тога, можете их користити на различите начине на основу вашег блога или веб сајта.

December 8, 2017