Back to Question Center
0

Ефикасно учитавање веб података помоћу Грабзитовог алата - Семалт Адвице

1 answers:

Бесплатне онлине скрипере су одличан начин прикупљања информација и података и уредите је у употребљивом формату. Са одговарајућим алатом за скраћивање веба, лако је сакупљати податке, спајати их у нове или постојеће базе података и искористити га како би растао онлине пословање. Нема сумње да је најбољи начин за брисање података са веб страница или ПДФ докумената да користите ГрабзИт'с Веб Сцрапер Тоол!

Које врсте података или информација могу бити оштетјене?

Овај авесоме Веб Сцрапер може лако да скупља податке са било ког дела веб странице. Било да је то страница са садржајем, ХТМЛ датотека, елементи као што су распон и див, атрибути ХТМЛ елемента, текст ускладиштени у ПДФ документу или слици, можете га одмах брзо користити помоћу програма Грабзит.

Како функционише овај Веб скрапер?

ГрабзИт'с Веб Сцрапер може читати веб странице пошто их нормални корисници виде користећи веб прегледаче који омогућавају специјалним скраћеницима да скривају и динамичне и статичне ХТМЛ датотеке. То значи да садржај садржан у АЈАКС-у или Јавасцрипт-у може бити струган у року од неколико секунди и без затварања. Осим тога, Веб скрапер може да очисти садржај ПДФ датотека и прочита текстове ЈПГ и ПНГ.

Веб Скрапер вам омогућава да кликнете на дугмад и везе формулара за подношење, изаберете опције сајта и обављате друге сличне задатке. Омогућава приступ сајтовима на сличан начин као и нормални корисници. Када одаберете елементе, неки Веб скрепери могу вам затражити да направите софистициране регуларне изразе тако да могу без проблема да извадите ваше податке. Такође можете да омогућите Грабзитовом програму да креира регуларне изразе у позадини и да оштрије што више фајлова колико желите.

Ваши подаци ће бити доступни у различитим форматима као што су Екцел, КСМЛ, ЈСОН, ЦСВ, СКЛ и ХТМЛ и моћи ћете да га користите за СКЛ или МиСКЛ сервере. Такође можете користити своју Цаллбацк УРЛ опцију која вам омогућава да користите АПИ-је и аутоматизујете читаву процедуру за скраћивање. Овај веб скраператор долази са одличним и изузетним чаробњаком на мрежи и аутоматски креира упутства која могу помоћи при идентификацији садржаја за потребе скраћења. То значи да не морате да изаберете садржај који бисте можда требали ручно стргати.

Закључак

Многи веб сајтови чувају исти садржај на више страница, тако да бисте требали користити Грабзитов Веб скраперер да истовремено циљате на све податке. Овај алат аутоматски претражује садржај који одговара вашим упутствима за скраћивање, лоцира и организује УРЛ адресе из целог Интернета. Алтернативно, лако можете прецизирати тачну веб страницу или УРЛ адресу коју желите добити или само одредити подсекције на блогу или веб локацији за пајкање. То је једини алат који нуди бесплатан приступ онлине подацима, што значи да можете користити овај програм без плаћања пени.

December 8, 2017
Ефикасно учитавање веб података помоћу Грабзитовог алата - Семалт Адвице
Reply