Back to Question Center
0

Који су начини истраживања и праћења кључних речи на Амазон?

1 answers:

Покретање ваших производа може бити остварено без детаљног истраживања кључних речи. Сваки просперитивни Амазон онлине трговац улаже много времена и напора у истраживање кључних речи. Правилно изабрани појмови за претрагу могу максимално повећати укупни пословни приход и побољшати позицију на Амазон резултатима претраге.

Вероватно сте приметили дуговечене кључне речи у насловима и описима Амазон производа. Већина трговаца укључује не само своје циљане кључне речи у наслову, већ и величину, боју, цену и друге значајне карактеристике које могу тражити да купац купи ову ставку. Чак и ако сматрате да корисници не воле толико дуго, кључне речи напуњене наслове, Амазон мисли другачије, дајући виши ранг добро оптимизованих Амазон страница - registrar dominio google.


Због тога у почетној фази ваше кампање оптимизације треба водити истраживање кључних речи за идентификацију тачних термина претраживања желите циљати и укључити варијације у наслову производа, опису, тачкама, често постављаним питањима, УРЛ-овима и чак и сликама.

Можете да истражите ове податке ручно трошење дана, па чак и месеци. Међутим, ако желите да уштедите своје време и добијете најтачније податке, биће разумније да се позовете на алатке за истраживање кључних речи Амазон Кеивордтоол.ио или Јунгле Сцоут. У овом чланку, ближе ћемо погледати ове алатке за оптимизацију и размотрити колико су корисни за истраживачку кампању Амазон кључне речи.

Како купити кључне речи на Амазону

 • Кеивордтоол.ио
 • је Кеивордтоол.ио. Ова платформа је популарна међу Амазон онлине трговцима јер пружа брзе и тачне резултате. То је корисничка платформа за добијање листе предлога које вам је потребно само унети циљани термин претраживања. Овде можете претраживати кључне речи посебно за Амазон, као и за Бити, ИоуТубе, еБаи и друге друштвене платформе и е-трговину.

  Кеивордтоол.ио примењује АутоЦомплете Амазон за проналажење било каквих повезаних дугорочних појмова за претраживање које бисте требали узети у обзир у листи производа.

  Разумно је копирати ове услове за претраживање како бисте се укључили у Гоогле планер за кључне речи да бисте проверили који од њих су најпогоднији за вас. Можете проверити јачину претраге за сваки од предложених термина претраживања. Ови подаци ће вам помоћи да генеришете циљани промет за вашу листу.

  • Јунгле Сцоут

  Кеивордтоол.ио је корисно истраживачко средство за кључне речи, као и Гоогле планер за кључне речи и други професионални алати. Међутим, сви ти истраживачки алати не пружају вам информације које од истраживаних кључних ријечи генеришу већину продаје.

  Јунгле Сцоут може бити од велике користи за ваше пословање у свом термину. Овај алат може да вам обезбеди брзо скенирање просечне продаје и цене за сваку од изабраних кључних речи. Можете проверити просјечну продају за различите периоде - годину, мјесец, седмицу итд. Са свим овим прикупљеним подацима можете проћи кроз услове претраживања да их рангирате на основу њиховог потенцијала прихода. Штавише, то ће вам помоћи да идентификујете специфичну врсту ваших производа из нишана који могу имати највиши чин.

December 8, 2017