Back to Question Center
0

Колико је безбедно градити нове повратне линкове са стварањем садржаја и промоцијом?

1 answers:

Верујем да је најбољи најбољи начин за изградњу нових линкова савршено релевантних за вашу веб страницу или блог стварање јединственог садржаја који испоручује стварну вредност за читаоце. Према томе, поседовање квалитетног садржаја и промоција на прави начин може наравно повећати популарност међу он-лине заједницом, стварајући вам више акција, води, следи, претплатнике и, наравно, изградњу нових линкова. И стварање садржаја се увек исплаћује - што је драгоцјенији садржај који имате, то је боље што су његове шансе цењене од стране корисника, и након тога се повезати.

Али колико безбедно гради нове повратне линкове на вашој веб страници или блогу са чврстим садржајем на неким популарним и захтевним темама? Кључни одвој од овог проблема је да главни претраживачи као што је Гоогле сама желе сваку бацклинк везу за садржај који треба уредно дати - oral b vitality plus price. То значи да такве повратне везе треба уредно контролисати са стране повезаног извора треће стране. Једноставно ставите, све везе се аутоматски граде (тј. Без стварне уређивачке контроле) лоше (иначе, ниско-квалитетне) са становишта Гоогле претраживача. Наравно, ова "дефиниција" је поједностављена, али има смисла. Дакле, усредсредимо се на то - усвајање за прилично агресивну аутоматизовану линију везе или планирану количину да бисте добили што више повратних линија дефинитивно неће радити ствари које немају никакве везе са вашом безбедношћу у односу на Гооглеове рангиране казне.

Дакле, када је реч о опћенито прихваћеном и потпуно безбједном начину изградње нових линкова са садржајем под едиторским надзором, овдје су главна тактика креирања и промоције садржаја који ће се користити за вашу веб страницу или блог. Прећи ћу очигледан избор уредника (као што су интервјуи, инфографика, мамац везе итд.) Да бих вам показао неке друге начине изградње нових линкова са садржајем. Потребно је мало разјашњавања о томе зашто их чини заштитним у очима Гоогле-а. Дакле, хајде да им брзо прођемо кроз њих.

  • Блогирање госта - пре свега, сајт за повезивање или блог има свој избор да прихвати или не размотри свој допринос . И наравно, мора постојати ручна уредничка контрола за све нове повратне линкове унутар недавно објављених чланака или блогова.
  • Поднесци директоријума - подношење директоријума који прегледају све поднеске би били сигурни када би задржали уређивачку контролу (у супротном, докле год одбијају све странице и блогове лошег квалитета).
  • Саопштења за медије и медијски извори - њихово решавање је у реду ако издају текућа издања за само истините достојанствене приче и ништа друго. Само запамтите, ове врсте веб презентација су дизајниране за дистрибуцију, а не за саму почетну везу.
  • Коментари у блогу - с обзиром на то да избор уредника обично припада директно блогер-у, само одређени број блогова са највећим поверењем би био довољно безбедан за изградњу нових линкова са неким заиста убедљивим и квалитетним коментари.
  • Повезани форуми, ниша заједница и сајтови за питања - биће несумњиво безбедна места за изградњу веза са стварањем садржаја и промоцијом. Само зато што ће било који спам бити брисани од стране модератора у кратком времену или ће их локална заједница скоро убрзо зауставити.
December 8, 2017