Back to Question Center
0

Да ли знате како да се повратне линије индексирају што је брже могуће?

1 answers:

Уопште није изненађујуће рећи да повратне линије чине окружење претраживања на мрежи. Озбиљно, уобичајени профил везе који сте направили за вашу веб локацију или блог сада се налази међу три најизражајнија фактора рангирања коју Гоогле узима у обзир када је у питању вредновање позиције рангирања у органском претраживању. Због тога би била мудра одлука да се још боља брига за сваку појединачну бацклинк вашег профила - покренете заказани преглед како бисте пронашли било какве сродне проблеме, као што су прекинуте везе, погрешне преусмеритве или не дај Боже, токсична веза која може у потпуности уништити Ваше рангиране проблеме ако не брзо фиксирате на време. А шта је са неким од ваших најдрагоценијих повратних линија из највиших ПР и ауторских извора? Замислите, на пример, да сте недавно зарадили неколико таквих драгоцених веза, али шта се догађа ако странице странака треће стране и даље не буду у потпуности индексиране? А овде је коначно постало јасно - требали би знати како се повратне линије индексирају брзо, врло брзо, што је брже могуће. Хајде да се суочимо са тим - никада нећеш добити највише од "линк сокова", ако се чини да нешто није индексирано. Али како да се повратне линије индексирају брзо, или барем можемо да их видимо без дозволе за приступ власника - имајући у виду да их не могу пронаћи директно на вашој веб локацији или било где унутар садржаја странице?

Како повратне линије индексирати брзо или бар убрзати процес - точка доступа 5 ггц.

Савет 1

С обзиром на то да далеко нису сви линкови једнаки, прва ствар коју треба урадити јесте да провери њихове изворе. Мислим да пре него што вам се заправо показа како се повратне линије индексирају што брже, морате знати да ли је сам труд вриједан. Па, зашто би требало да трошите своје време ако сте повезани из контекста? Или ћете се можда суочити са токсичним везама, на примјер када су у питању бескрупулозне или отворено скривене локације које се баве таквим темама кршења стандарда као што су апотека, прељуба или коцкање. Можда је боље да се решите потенцијално штетних веза, уместо да покушавате да их спасите, зар не?

Савет 2

Сада је време да покушамо да пошаљемо линкове УРЛ-а са Гоогле-ом. Овде је прилично једноставно - постоји облик који нуди претраживач. Можете га попунити да бисте добили одређену веб страницу достављену у индекс. Само прођите процедуру - и завршили сте. Ова страница, као и сама веза, ће бити индексирана брже од обично.

Савет 3

Други добар метод за убрзавање Гоогле-ове процедуре индексирања за везе је коришћење друштвених мрежа за то. Што се тиче мене, Твиттер је одличан начин не само да брже индексирате бацклинк, већ и да доведете више друштвеног ангажмана, шаљете више промета на веб страницу које вас упућује на линк, као и да привучете власника извора који показује да цените повезујући се с њим. Међутим, обратите пажњу на то да линкови твеетинг-а добро функционишу само у малим и умереним размерама. Никада нећете желети да проводите толико времена у поступку више пута, на пример са стотинама веза, зар не?

December 8, 2017