Back to Question Center
0

Можете ли ми дати кратак Амазон СЕО курс?

1 answers:

Пре било чега другог, покренемо наш кратак Амазон СЕО курс, уз потпуну сазнање о алгоритму за претрагу А9 и главним факторима који се користе за одређивање сваке појединачне рангиране позиције у тражењу производа. Па, како то функционише? Уопштено, процес је прилично једноставан. Пре свега, Амазон алгоритам за претрагу извлачи све релевантне резултате који одговарају истом упиту за кључне речи које тражите. Другим речима, Амазон вам даје велики скуп релевантних производа који се приказују као јединствени масивни каталог. Затим, класификује те резултате великог претраживања и сортира их у релевантности и редоследу приоритета, тако да је све посебно прилагођено сваком прилагођеном захтеву за претрагу производа - palestra tappeto elastico. Све изгледа прилично јасно сада, зар не? Дакле, време је да брзо прођемо кроз основни курс Амазон СЕО и укратко прегледамо све главне чиниоце рангирања.

Брзи Амазон СЕО курс - А9 ранг алгоритам

И сада покренемо наш курс Амазон СЕО са неколико основних правила које би требао бити познат од сваког трговца продаје тамо. Мислим да су сљедеће три изјаве од пресудног значаја када је у питању оптимизација претраживања производа на Амазон-у. Дакле, препоручујем да их прочитате двапут, само да бисте били сигурни да је све о А9 рангирању алгоритма јасно.

1. Амазон је увек углавном фокусиран на максимални резултат РПЦ-а (иначе, приход по кориснику).

2. Амазон прати праћење сваке акције на било којој страници платформе, као и сваки клик који активни купци траже за потребним производима.

3. Амазон А9 има за циљ да се статистички подаци који се прате постају у складу са својим крајњим циљем - максималним износом РПЦ-а.

Три главна фактора рангирања

Једном када смо коначно добили све за алгоритам А9, време је да прегледамо главне факторе рангирања који се користе за одређивање појединих позиција за претрагу за сваку ставку у продаји . И постоје три једнако важне категорије амазонских фактора рангирања, као што су:

  • Стопа конверзије - ова категорија укључује све факторе које Амазон сматра за оне које имају статистички релевантан утицај на опште стопе конверзије. Између осталог, ова категорија конверзијских фактора углавном се бави одређивањем цијена производа, прегледима потрошача и квалитетом визуелног садржаја (тј. Слике производа и описа видео записа).

  • Релеванци - ови фактори се увек обнављају углавном око назива производа и описа производа. Слично као у случају првог корака који је предузела алгоритам А9, сви релевантни резултати се вуку заједно како би били наведени у складу са одређеним изразом за тражење или захтевом за дугогодишњим кључним речима.
  • Задовољство и задржавање купаца - су кључни фактори који утиру пут до максималног РПЦ на Амазон. Једноставно ставите, Амазон једноставно покушава да искористи највише од сваког купца. Чинећи више купаца срећним, тако да се више пута враћају да би се договорили још једном - Ево шта Амазон зарађује. Ова категорија фактора рангирања се углавном односи на повратне информације продавца и мерења ОДР-а (иначе, Рате Дефецт Рате).
December 13, 2017