Back to Question Center
0

Како побољшати свој ранг на Амазон?

1 answers:

Данас, остваривање профита на Амазон може бити прилично изазовно, нарочито ако немате специјално знање и искуство. Књижевно каже да доминирајући Амазон ранг листи је и уметност и наука. Бројни фактори могу утицати на то како се производ налази на страници са резултатима претраге - aspect developers lebanon. У овом чланку ћемо размотрити три главна фактора који могу значајно утицати на ваше рангирање у Амазон. Дакле, да их ближе погледамо.

Слике производа

Да ли сте се икада питали која је улога слика на Амазону? У стварности, цијели посао е-трговине заснива се на сликама, јер је то једини начин приказивања детаља о производима корисника. Корисници неће купити ништа само читајући опис производа. Треба им визуелизација. Дакле, ваш примарни задатак је да купцима обезбедите квалитетне слике, показујући сваки угао ваше ставке. Она игра велику улогу у откривању производа и куповини производа. Слике помажу корисницима да донесу одлуку о куповини и померају их низ продајни ланац.

Проверите да ли имате главну страницу са најмањ 1000пк. Омогућава вам да увећате слику. Осим тога, вашу главну слику треба допунити подржавањем слика. Купци могу добити више детаља кроз додатне слике.

Амазон захтева да ваш производ треба узети најмање 85% простора слике. Међутим, можете то узети још више и искористити што више простора, избегавајући простор око слике. То ће помоћи вашем производу издвојити на Амазон резултатима претраге. Препоручљиво је да представите свој производ на бијелој позадини, јер такве слике привлаче пажњу корисника и изгледају чисто.

Слике квалитета могу позитивно утицати на вашу конверзију. Због тога је разумно користити потпуну дозволу за подржавање слика.

Опис производа

Многе продавце Амазон занемарују важност описа и претпостављају да њихови потенцијални купци могу задовољити метке са стрелицама које се налазе изнад. Међутим, то је потпуно погрешна тачка гледишта. Креирањем богатих описа квалитета и кључних речи добијате прилику да побољшате свој Амазон ранг. Потребно је да корисницима пружите најопсежније информације о производима које продајете. Не би требали бити укључени ни други додатни подаци о вашем бренду или производном процесу. Да бисте побољшали свој опис производа, требате проверити прегледе купаца о својим производима. Овде можете пронаћи све вруће теме које можете објаснити у вашем опису.

Оцене производа

Рецензије су део ћивота Амазонке. Они служе као значајан чинилац рангирања који директно утичу на одлуке купаца. Што више органских прегледа имате, веће ћете чинити на Амазон. Позитивни прегледи могу да утичу на вашу цену и конверзију. Морате имати добру историју продаје како бисте генерирали позитивне и еколошке прегледе производа. Од 2016. године Амазон забрањује све стимулиране прегледе. Зато акценат ставите на интересе потрошача и треба да добијете позитивне еколошке прегледе и сви ваши напори ће бити награђени.

December 13, 2017