Back to Question Center
0

Шта чини добар списак метака у Амазон опису производа?

1 answers:

Сви који познају првобитни концепт СЕО-а то добро знају - садржај је увек краљ. Такође, урадите своје метке у Амазон опису производа! Мислим да је заиста важно оптимизирати ову кључну област само за врхунске и прецизно циљане кључне речи и фразе за дуготрајне претраге. Зашто? Једноставно зато што је ваша кратка листа метака у Амазон опису производа управо оно што даје сагледан опис предмета на продају и јасно приказује своје главне предности и јединствене карактеристике - international umziehen schweiz. На крају, да постанете кључни елемент који даје један део доброг размишљања и убедите своје посетиоце са којима свакако вреди купити. Дакле, шта чини "идеалну" и савршено перформантну листу метака у опису Амазон производа? Па да видимо.

Оно што чини фино точкове у Амазону Опис производа

Савет један

Препоручујем да вашу листу метака држите у нечему око два или по три линије (главе - не реченице!). На тај начин, то би била ваша добро формирана одлука ако покушате да користите ХТМЛ формат да учините све што више визуелно привлачним и одвојите на прави начин.

Тип 2

Можете добити додатну предност над вашом категоријом производа / нишаним противницима коришћењем главних циљних кључних речи и дугих репних комбинација претраживања које још увијек нису укључене у назив производа. Наравно, називу производа вероватно било који Амазон производни лист треба само најснажније кључне речи. Ипак, постоји пуно других јаких који су за вас - имајући у виду да сте вољни и спремни да уложите своје вријеме и напоре у руковање детаљним истраживањем кључних ријечи.

Тип 3

Имајте на уму да је сваком од ваших пет метака дозвољено да дођу до 500 знакова. Иако је свака тачка почела са великим словом, не постоје стриктни захтеви за пунктуацију за метке у опису производа Амазон. То значи да сте слободни да импресионирате своје потенцијалне купце најзначајнијим идејама тако што ћете их навести као фрагменте са кратком реченицом. Очистите их што је лакше - и већ сте на пола пута!

Тип Четири

Никад не направите погрешан утисак да сте завађајући посетиоце. Мислим да бисте требали укључити и друге описне детаље (као што су доступне боје, визуелни облик производа, тачне мере, материјал итд.) Само ако су заиста релевантни и сигурни сте да ће се они појавити у вашем списак метака у сваком случају.

Тип Пет

Није довољно да сваки потенцијални купац има превише слободног времена да савлада читав чланак само једном поруком - зашто ваш понуђени уговор остаје ван конкуренције , као и оно што овај производ дефинитивно вреди купити само са вама и ником другом. Хајде да се суочимо са тим - ваши метки у Амазон опису производа увек морају бити слатки и концизни. А најбоља ствар коју можете учинити с њима је истицање изабраних кључних ријечи и израза дугих репа које су најтраженије за чудесне купце. Дајте људима оно што траже - и завршили сте, зар не?

December 13, 2017