Back to Question Center
0

Како изградити победничку маркетиншку кампању Амазон претраживача?

1 answers:

Амазон је највећи претраживач на свету који служи корисницима да пронађу производе који им требају. Примарна разлика између овог претраживача је да се не користи за опште информације. Корисници који траже нешто на Амазон имају куповну намеру. Због тога сви који изаберу Амазон тржиште као малопродајну платформу за своје производе, доносе исправну пословну одлуку - moel 368g. И што више, сајт нуди органске и пад могућности које омогућавају брендовима да капитализују.

Према недавним подацима индустрије прошле године, Амазон купци су извршили више од 200 милијарди претрага годишње. Друга студија показала је да више од 31% Американаца започне своје истраживање о куповини на Амазон. То је за два пута више него на Гоогле-у.

Приказује моћ ове малопродајне платформе и своју улогу у данашњем пословању електронске трговине. У овом чланку ћемо размотрити како да ваши производи постану видљиви испред ваших потенцијалних купаца који имплементирају Амазон СЕМ (маркетиншки претраживач).

Важност оптимизације кључних речи на Амазону

Као и традиционални претраживачи, Амазон разрађује странице производа по условима претраживања како би корисницима пружио најрелевантније резултате претраге. То значи да је за вашу оптимизацију Амазон-а неопходан садржај богат кључним речима.

Постоји пуно професионалних онлине истраживачких алата који вам могу пружити релевантне за Ваше услове за претраживање предузећа. Међутим, требало би да се ослањате и на себе што далеко од свих алата може вам пружити дугорочне нетржне услове претраживања..Да бисте утврдили обим претраге изабраних кључних речи, можете користити такве алате као Гоогле Планнер за кључне речи, Амазон Ретаилер Аналитицс и Амазон Маркетинг Сервицес ППЦ. На неки начин, неки стручњаци Амазона тврде да је могуће пронаћи циљане појмове за претраживање у корисничким прегледима.

Амазон нуди неколико делова садржаја у којима можете стратешки додати своје циљане и изразите појмове за претраживање. Ови сектори укључују наслов, опис и метке.

Колико продаје може утицати на Амазон ранг?

За разлику од традиционалних претраживача, Амазон узима у обзир укупан износ продаје који сваки трговац чини за одређени период. Уместо изградње веза као у традиционалној оптимизацији претраживача, алгоритам рангирања Амазон-а се заснива на генерисању продаје. Може се објаснити главном наменом Амазон-а да зарађује што је више могуће могућности. Због тога Амазон рангирани алгоритам узима у обзир све веће цене. Као најпродаванији правни производи постављени су на ТОП страницу Амазон странице са резултатима претраге, оне привлаче више кликова.

Због тога је један од најзначајнијих начина за побољшање органске ранг листе на Амазону преко спонзорисаних листића који су трајно постављени на ТОП и највише продају.

Други могући начин за повећање вашег ранга на Амазон СЕРП-у јесте пружање конкурентне цене. Тиме ћете привући више плаћене купце и створити позитивну продају-историју на Амазон.

Штавише, ако сте Амазон Приме члан, ваши производи ће бити купљени више јер купци могу добити их за два дана, као и добити накнаду за било коју штету.

December 13, 2017