Back to Question Center
0

Семалт Екперт описује 10 начина имплементације алата за скраћивање веба

1 answers:

Веб очвршћавање се врши на више начина и постоје различити методе за постизање одређеног задатка. То је напредна област са активним дешавањима, амбициозним иницијативама и истакнутим продорима у области вештачке интелигенције, интеракцијама између људи и рачунара и обраде текста. веб скрапинг алатке преузима, преузима и извлачи изабране податке, пружајући вам пожељне формате. Разни алати омогућавају вам да сакупљате податке од стотина до хиљада УРЛ-ова у року од неколико секунди. Ево неких начина кориштења алата за веб скрапинг.

1. Садржај и следбеници

Блогови такмичара и профили друштвених мрежа су добро место за анализу садржаја. Можда ће вам отворити врата за кориштење технике небодера и изградити темељ ваших пословних ривала. Такође можете видети колико их има следбеника и колико људи прегледају и воле своје странице. Добро извучени подаци могу вам помоћи прикупљање информација о вашем такмичару, дајући вашу бренду више следбеника на друштвеним медијима и вожњу у већем промету на вашој веб страници.

2. Откривање

Добар стругач ће помоћи, открити, оштетити и добити информације са различитих веб страница. Ми лако можемо задржати прсте на пулс наших конкурената и добити идеју о својим производима, промотивним кампањама, блогским постовима и маркетиншким стратегијама. Са добро очишћеним подацима можемо прилагодити маркетиншке стратегије наше марке и ова промена ће сигурно имати користи од нашег пословања.

3. Рецензије

Можете ископати корисне информације од компанија Иелп, Гоогле, Трустпилот, ТрипАдвисор, Зомато, Амазон и Иахоо као гигантске компаније како би видели како купци прегледали их. Окрените се на сајтове друштвених медија и потражите брендове или производе да бисте добили корисне податке за ошишавање. Ове ошишане информације могу се користити да би се профитирали од слабости, жалби и проблема такмичара.

4. Упоређивање цене

Можете сакрити податке за упоређивање цена и праћење. Важно је знати шта се ваши конкуренти наплаћују за одређени производ и колико производа исте серије су присутне на њиховим веб страницама. Упоређивање цена је важно за онлине трговце на мало, а очишћени подаци су једини начин да се цене боље упореде. На пример, ланци продавница прехрамбених производа (Саинсбури, Ваитросе и Тесцо) користе веб скраћење као део својих стратегија за одређивање цена..Они поједу више ставки сваки дан и користе ове информације да упоређују цене својих различитих производа.

5. Оптимизација претраживача

Саобраћај који долази на сајт стиже путем различитих канала, као што је плаћени саобраћај, саобраћај друштвених медија, е-пошта, упућивање и друго. За многе од нас, то је органска претрага која служи великом делу пите. Али за друге, овај саобраћај не значи ништа и фокусирају се на оптимизацију претраживача више од било које друге стратегије.

6. Истраживање тржишта

Сви пословни људи знају да је истраживање тржишта битан део посла. Требали бисте провјерити могућности, трендове и претње кроз истраживање тржишта. Када се подаци окаче са локација конкуренције, све информације се лако добијају и можете добити идеју како да своје пословање развијате правилним истраживањем тржишта. Веб скрепери могу извући потребне податке од фирми за истраживање тржишта, аналитичких провајдера, онлине директоријума, веб страница вести и блогова у индустрији. Можете користити ове податке и проширити своју мрежу широм света.

7. Лов на посао и регрутовање

Ако тражите нови посао, требало би да извадите десетине радних плоча, сајтова друштвених медија и форума. Такође можете добити корисне информације са сајтова дигиталних билтена и класичних пописа. А ако тражите одговарајуће кандидате за вашу организацију, можете се обратити на оштетим подацима и филтрирати резултате на основу ваших захтјева. На било који начин, алати за скраћивање веба ће вам пружити корисне информације о томе шта се дешава на тржишту рада, како унајмити одговарајуће кандидате и како да слања посао из снова.

8. Производи и услуге

Сви ми купујемо производе и услуге на Интернету. Као купац можемо копирати и сабрати директоријуме да би добили корисне податке. Такође можемо поредити цене и прегледе како бисмо знали који су производи и услуге најпогоднији. На пример, можете да саставите листу половних возила која одговарају вашим захтевима са различитих локација. Алтернативно, можете прегледати прегледе различитих паметних телефона како бисте имали идеју о којој бренду доминирају остали. Неки од најпаметнијих избора су иПхоне, Виндовс Мобиле и БлацкБерри.

9. Финансијско планирање

Са алатима за скраћивање веба можете сакрити податке са берзанских сајтова, веб локација власништва и проверити прегледе различитих портала за финансијске добитке. То ће вам олакшати прикупљање детаља које желите да будете информисани о актуелним маркетиншким трендовима.

10. Потражња за куповином или изнајмљивање

За бољу идеју о скраћивању веба, требало би да размотрите агенције за некретнине. Ако тражите нешто за куповину или изнајмљивање, дефинитивно морате брисати податке и имати идеју о томе која врста имовине ће вам највише одговарати. Као кућни ловац, можете креирати добро организоване скупове података из различитих агената, листинга, локација за агрегацију.

December 14, 2017
Семалт Екперт описује 10 начина имплементације алата за скраћивање веба
Reply