Back to Question Center
0

Семалт Екперт описује 10 начина имплементације алата за скраћивање веба

1 answers:

Веб очвршћавање се врши на више начина и постоје различити методе за постизање одређеног задатка. То је напредна област са активним дешавањима, амбициозним иницијативама и истакнутим продорима у области вештачке интелигенције, интеракцијама између људи и рачунара и обраде текста. веб скрапинг алатке преузима, преузима и извлачи изабране податке, пружајући вам пожељне формате. Разни алати омогућавају вам да сакупљате податке од стотина до хиљада УРЛ-ова у року од неколико секунди. Ево неких начина кориштења алата за веб скрапинг - buy grade a counterfeit bank notes online.

1. Садржај и следбеници

Блогови такмичара и профили друштвених мрежа су добро место за анализу садржаја. Можда ће вам отворити врата за кориштење технике небодера и изградити темељ ваших пословних ривала. Такође можете видети колико их има следбеника и колико људи прегледају и воле своје странице. Добро извучени подаци могу вам помоћи прикупљање информација о вашем такмичару, дајући вашу бренду више следбеника на друштвеним медијима и вожњу у већем промету на вашој веб страници.

2. Откривање

Добар стругач ће помоћи, открити, оштетити и добити информације са различитих веб страница. Ми лако можемо задржати прсте на пулс наших конкурената и добити идеју о својим производима, промотивним кампањама, блогским постовима и маркетиншким стратегијама. Са добро очишћеним подацима можемо прилагодити маркетиншке стратегије наше марке и ова промена ће сигурно имати користи од нашег пословања.

3. Рецензије

Можете ископати корисне информације од компанија Иелп, Гоогле, Трустпилот, ТрипАдвисор, Зомато, Амазон и Иахоо као гигантске компаније како би видели како купци прегледали их. Окрените се на сајтове друштвених медија и потражите брендове или производе да бисте добили корисне податке за ошишавање. Ове ошишане информације могу се користити да би се профитирали од слабости, жалби и проблема такмичара.

4. Упоређивање цене

Можете сакрити податке за упоређивање цена и праћење. Важно је знати шта се ваши конкуренти наплаћују за одређени производ и колико производа исте серије су присутне на њиховим веб страницама. Упоређивање цена је важно за онлине трговце на мало, а очишћени подаци су једини начин да се цене боље упореде. На пример, ланци продавница прехрамбених производа (Саинсбури, Ваитросе и Тесцо) користе веб скраћење као део својих стратегија за одређивање цена..Они поједу више ставки сваки дан и користе ове информације да упоређују цене својих различитих производа.

5. Оптимизација претраживача

Саобраћај који долази на сајт стиже путем различитих канала, као што је плаћени саобраћај, саобраћај друштвених медија, е-пошта, упућивање и друго. За многе од нас, то је органска претрага која служи великом делу пите. Али за друге, овај саобраћај не значи ништа и фокусирају се на оптимизацију претраживача више од било које друге стратегије.

6. Истраживање тржишта

Сви пословни људи знају да је истраживање тржишта битан део посла. Требали бисте провјерити могућности, трендове и претње кроз истраживање тржишта. Када се подаци окаче са локација конкуренције, све информације се лако добијају и можете добити идеју како да своје пословање развијате правилним истраживањем тржишта. Веб скрепери могу извући потребне податке од фирми за истраживање тржишта, аналитичких провајдера, онлине директоријума, веб страница вести и блогова у индустрији. Можете користити ове податке и проширити своју мрежу широм света.

7. Лов на посао и регрутовање

Ако тражите нови посао, требало би да извадите десетине радних плоча, сајтова друштвених медија и форума. Такође можете добити корисне информације са сајтова дигиталних билтена и класичних пописа. А ако тражите одговарајуће кандидате за вашу организацију, можете се обратити на оштетим подацима и филтрирати резултате на основу ваших захтјева. На било који начин, алати за скраћивање веба ће вам пружити корисне информације о томе шта се дешава на тржишту рада, како унајмити одговарајуће кандидате и како да слања посао из снова.

8. Производи и услуге

Сви ми купујемо производе и услуге на Интернету. Као купац можемо копирати и сабрати директоријуме да би добили корисне податке. Такође можемо поредити цене и прегледе како бисмо знали који су производи и услуге најпогоднији. На пример, можете да саставите листу половних возила која одговарају вашим захтевима са различитих локација. Алтернативно, можете прегледати прегледе различитих паметних телефона како бисте имали идеју о којој бренду доминирају остали. Неки од најпаметнијих избора су иПхоне, Виндовс Мобиле и БлацкБерри.

9. Финансијско планирање

Са алатима за скраћивање веба можете сакрити податке са берзанских сајтова, веб локација власништва и проверити прегледе различитих портала за финансијске добитке. То ће вам олакшати прикупљање детаља које желите да будете информисани о актуелним маркетиншким трендовима.

10. Потражња за куповином или изнајмљивање

За бољу идеју о скраћивању веба, требало би да размотрите агенције за некретнине. Ако тражите нешто за куповину или изнајмљивање, дефинитивно морате брисати податке и имати идеју о томе која врста имовине ће вам највише одговарати. Као кућни ловац, можете креирати добро организоване скупове података из различитих агената, листинга, локација за агрегацију.

December 14, 2017