Back to Question Center
0

Семалт разговарао о слободним скенерима и програмима за руковање подацима

1 answers:

Веб садржају и подацима се може приступити на више начина и најчешћи метод је коришћење АПИ-ја или разјашњавање веб странице обезбеђивањем исправног кода. Веб скраћење се широко користи од оних који су или започели свој посао или ће започети један. Захваљујући овој пракси можете сакупити што више локација и организовати податке у складу са вашим захтевима - atosa epf3480. Овде смо разговарали о најбољим веб скраћеницама и програмима за руковање подацима.

1. Цомпутине:

Нажалост, друштвени медији и отворени веб подаци су углавном присутни у неконструираним облицима. Са Цомпутине-ом, лако можете сакрити велики број сајтова и профила за друштвене мреже. Такође вам може помоћи да сачувате слике на свом уређају без икаквих проблема. Цомпутине пружа брзе, тачне и поуздане сервисе за веб или податке. Може вам помоћи да сакупите податке из Википедије, ТрипАдвисор, жутих страница, бијелих страница, Гоогле мапа, Иелп и Твиттера.

2. Грепср дла Цхроме:

<имг срц = "/ имг / е753700а5е11е120ац4406е74958е5б51..пнг "

За разлику од већине алата за скраћење веба који прикупљају податке или корисне информације, Грепср може брисати своје податке без икаквих потреба за кодовима.Само морате да се повежете са својим уређајем за складиштење облака и почнете стругањем података који су вам потребни. Грепср углавном чувају податке на Гоогле диску, али су Дропбок, Амазон и ФТП сервиси такође доступни. да потражите нове и постојеће податке у задатом времену, тако да не морате провести време у проналажењу корисних информација на интернету.

3. Тарантоола.ио:

Тарантоола је моћни веб сцрапинг програм који је познат по корисничком интерфејсу.То је било око неколико година и направио је велики број сајтова и блогова.Он је такођер могуће помоћи да пописује ваше веб странице и извуче структуриране и неструктуриране податке из било којег онлине извор.

4. иДатаГуру:

иДатаГуру пружа тачне, без ризика и приступачне податке вице, услуге пузања на вебу, скриња екрана и услуге анализирања текстова. Будући да је водећи софтвер, иДатаГуру одмах разматра ваше податке и доприноси га здравствени радници, ИТ стручњаци, банкари, финансијски службеници и веб програмери.

5. БотСцрапер:

БотСцрапер је моћан и невероватан веб скрепер и алат за минирање података који копа дубоко у интернет и проналази све битове података за вас. Он онда претвара бесмислене информације корисним подацима, пружајући предност вашем онлине пословању. То је 100% безобзирна техника која комбинира са другим сервисима за скраћивање веба како би вам пружила прилагођене услуге, излажући се очекивањима и испуњавању ваших пословних потреба. БотСцрапер је амбициозан програм за скраћивање података који је револуционирао интернет са великим бројем добро структурираних података. Овај софтвер може такође издвојити своје е-поште и оштетити кодиране сајтове и кодиране е-поруке без икаквих проблема.

December 14, 2017