Back to Question Center
0

Врх осам предности коришћења ГитХуб - Семалт Екперт

1 answers:

Ако сте програмер или програмер, тада сте чули за ГитХуб. Ова хостинг услуга има изванредне функције као што су алати за управљање задацима и веб-басед графички интерфејс.

Омогућава пројекте изворног кода на више програмских језика и прати промене у итерацији. Такође поседује заједничке функције као што су Викинг и праћење бугова. Главне предности коришћења ГитХуб-а су разматране у наставку.

1 - business computer service contracts. Различити планови доступни:

ГитХуб нуди и основне и напредне планове и погодан је за коришћење од професионалаца и непрофесионалаца. Можете одабрати план према вашим захтјевима и погодно користити различите пројекте са отвореним изворима. ГитХуб тврди да има преко 15 милиона активних корисника широм света и више од 55 милиона спремишта, што га чини једним од највећих платформи икада.

2. Документација:

Са ГитХуб-ом, можете да предузмете различите пројекте са отвореним изворима као што је детаљна документација и добијете повратне информације од стручњака. Овај програм вам олакшава анализу квалитета вашег очишћеног садржаја.

3. Представите свој рад:

Желите ли представити свој рад и привући више купаца? ГитХуб је најпоузданији и најбољи алат у овом погледу; уз то, програмери могу приказати свој посао и ангажовати све више и више врбова или купаца из свих крајева свијета.

4. Креирајте свој налог лако:

Ако желите да добијете корист од ГитХуб-а, морали бисте да направите налог. Међутим, јавне репозиторије могу се преузети и прегледати без налога. Као регистровани корисник, моћи ћете да управљате, дискутујете и креирате различите спремишта, поднесете своје доприносе и прегледате промјене кодова.

5. Функције друштвених мрежа:

ГитХуб пружа одличне социјалне мреже као што су викији, следбеници, воли, акције, коментари и фидови. Њен одређени графикон социјалне мреже вам помаже да прикажете свој рад и ажурирате те теме.

6. Маркдовн:

Маркдовн нам омогућава да користимо једноставни едитор текста за уређивање или писање различитих докумената. За разлику од других обичних алата, он не само да обликује ваш садржај у организованом облику, већ га и чува у сопственој бази података за употребу ван мреже.

7. Пратите промене у различитим верзијама:

Када различити људи сарађују на пројекту, можда неће бити лако пратити све. Али са ГитХуб-ом, можете пратити промене и водити евиденцију ревизија. Овај софтвер функционише баш као Гоогле Дриве и Мицрософт Ворд; са ГитХуб-ом, можете приступити различитим верзијама датотеке и не морате уопште научити напредне програмске језике.

8. Компатибилан са различитим платформама:

Једна од најистакнутијих карактеристика ГитХуб-а је то што је компатибилна са Гоогле Цлоуд-ом и Амазон-ом. Такође, овај софтвер наглашава синтаксу на више од 150 програмских језика и поједностављује ваш рад.

December 22, 2017