Back to Question Center
0

Семалт: Веб Дата Ектрацтор - савршена апликација за дигиталне маркетере

1 answers:

Дигитални продавци углавном оглашавају своје брендове, производе или услуге путем друштвених медија, друге платформе. Они користе дигиталне технологије као што су рекламе, маркетинг путем електронске поште и маркетинг телефона како би се упознали са новим купцима широм свијета. Дигитални продавац углавном обавља своје задатке на мрежи и обавља више пројеката за скраћивање података дневно. Веб Дата Ектрацтор помаже дигиталним тржиштима да промовишу и продају своје брендове. Плус, ова алатка помаже да се генеришу више потенцијала на интернету.

Савршено за пословне људе:

Дигитални маркетинг и веб скрапинг су променили начин пословања и брендова промовисали своје производе и услуге - buy fake usd notes. Са Веб Дата Ектрацтор-ом, не можете циљати само велики број купаца већ и уградити напредне маркетиншке планове и стратегије. Можете претраживати што више веб страница за сат времена колико желите и тиме расте свој посао.

Кориснички алат:

Безбедно је напоменути да је Веб Дата Ектрацтор једноставан за коришћење. Помаже вам да побољшате своје технике дигиталног маркетинга као што су СЕО, СЕМ, маркетинг садржаја, аутоматизација садржаја, маркетинг за инфлуенцере, маркетинг на основу података и приказивање огласа. Веб Дата Ектрацтор је тврдио да је до сада претраживао милионе веб страница, а аналитичари података углавном користе ову алатку за извлачење информација са динамичких и е-цоммерце сајтова. Можете цепати целокупну или делимичну веб страницу са овом услугом и боље обављати своје послове дигиталног маркетинга.

Добро за сајтове друштвених медија:

Са Веб Дата Ектрацтор-ом, можете једноставно претраживати сајтове за друштвене мреже, као што су ИоуТубе, Фацебоок, Твиттер, ЛинкедИн и Гоогле+. Такође можете обрадити податке из форума за дискусију, прегледати веб локације и вијести као што су ББЦ и ЦНН. Са обичним алатима за обраду података, можда нећете моћи да извадите податке са ЦНН-а и ББЦ-а; али Веб Дата Ектрацтор обавља више задатака и може сакупити, организовати и извући податке са ових локација у складу са вашим захтевима.

Вишеструке верзије:

Једна од најистакнутијих карактеристика Веб Дата Ектрацтора је да је доступна у више верзија: Елите верзија, бесплатна верзија и професионална верзија. Његова бесплатна верзија је погодна за фрееланцере, мала предузећа и не-програмера. Елите и професионалне верзије су добре за предузећа, дигиталне продавце и програмере. Са Веб Дата Ектрацтор-ом, можете лако преузети информације и обрисати опис производа и слике.

Није потребно одржавање:

За разлику од других обичних скенера података и веб претраживача, Веб Дата Ектрацтор не захтева одржавање. Такође не морате имати напредне вештине кодирања за коришћење овог алата. Ако нисте научили Питхон, Ц ++, БеаутифулСоуп и Руби, и даље можете добити од Веб Дата Ектрацтор-а и уживати у основним и напредним функцијама. Овај алат не само да скупља податке за вас већ и да га организује на основу ваших кључних речи кратког и дугог репа. Плус, аутоматски објављује ваш веб садржај и поправља све мање грешке у вашим подацима, штедећи своје време и енергију.

Валидација адресе и заштита од нежељене поште:

Веб Дата Ектрацтор валидује е-адресе за вас, дајући вам комплетну листу ваших купаца у организованом облику. Поред тога, ова услуга штити од нежељене поште и спречава хакере и спамере да приступе вашем веб садржају.

December 22, 2017