Back to Question Center
0

Како рангирати производе на Амазон од самог почетка?

1 answers:

Сваки продавац новинара треба знати како рангирати производе на Амазон од првог дана продаје тамо. Да би се добро позиционирао на оном ужурбаном тржишту, сваки продавач треба да се прилагоди алгоритму који се стално развија (познат и као А9). Ипак, постоји основни скуп правила који важе за тренутак у коме ће имати користи, нарочито ако сте нови у Амазон оптимизацији. Дакле, у наставку ћу вам показати како пласирати производе на Амазон као професионалац, без обзира да ли сте већ имали мало искуства у овом пољу или уопште - rebuilt kanger coil with cotton. Па, хајде да проучимо ствар једноставним и једноставним водичем по кораку.

Како одредити производе на Амазону

Корак један: Идентификујте кључне потенцијалне победнике

требало би да припремите главни скуп кључних кључних речи и израза дугог репа који су релевантни за вашу ставку или категорију. Ствар је у томе што ћете морати да лоцирате оне са највишим нивоима претраживања, пошто се ваши стварни резултати продаје углавном кладе на њих. Најлакши начин да разумијете како пласирати производе на Амазон за праве кључне речи јесте посећивање вашег личног табла са централним кључним средствима продавца. На тај начин ћете добити велику слику о вашој главној листи циљних кључних речи које ћете мало касније унапредити.

Други корак: Прецизирајте вашу коначну листу са кључним речима

Када добијете опште разумевање ваших основних појмова за претраживање и опћих купаца, време је да унапредите своју главну листу. Мислим да би требало искључити све кључне ријечи које нису тако обећавајуће и изразе дугог репа да задрже само оне које су сигурне. Ево добре алатке за кључне речи за кога имате кицкстарт. Слободно га пробајте одмах, углавном зато што је имао доказан ефекат према мојој оптимизацији листе производа на Амазон.

Сонар - је бесплатан кључни алат за истраживање кључних речи посебно прилагођених продавцима електронске трговине. Сонар вам може помоћи да разумијете како пласирати производе на Амазон тако што ћете подржати оптимизацију вашег производа са свим вриједним кључним ријечима за које ћете вероватно требати рангирати. Све што вам треба овде је да попуните главну циљану кључну реч - и аутоматски добијете све што је потребно за најбољу имплементацију у пракси, као што су процијењени количини претраживања, референце о кључним ријечима, текући трендови њиховог активног купца који купују на Амазону и вриједне кључне ријечи повучен директно од врхунских продаваца који раде тамо.

Трећи корак: Подарите стопу конверзије

Узимајући у обзир да је просечна конверзија израчуната за главну страницу Амазон процењена на око 13% морају да добију високу стопу ЦТР-а за вашу сопствену листу производа тако да расте ваше претраживање производа. Ево неколико основних савета за почетак трансформације више потенцијалних клијената у стварне купце:

  • Направите убедљив опис производа богат кључним кључним ријечима тако да неће бити питања за купца након читајући га.
  • Додајте само чисту и јасну слику високог квалитета, као и илустративне графиконе, видео записе и било који други привлачни начин визуелног садржаја који ће помоћи при бољим описима производа. Савет: У идеалном случају, требало би да дозволите опцију зума за ваш скуп производа - увек се исплати, сигурно.
  • Јасно јасно шта чини ваш производ изванредним. Ако је могуће, учините све од себе да укључите што више ревизија производа трећих страна што можете. Коначно, никад немојте оклевати да покренете тешку процедуру тестирања А / Б да бисте проверили различите опције перформанси и разумели шта добро ради за вас, а шта би требало да буде преправљено или бар стављено на чекање за будућу референцу.
December 22, 2017