Back to Question Center
0

Како да шпијунирам своје конкуренте и видим како њихов продавац Амазон рангира за кључне ријечи?

1 answers:

Идемо до тачке без кашњења. Препознајући важност држања себе увек ажуриране на најновијим трендовима претраживања и најновијим комбинацијама кључних речи већ коришћеним од стране сваког великог малопродајног онлајн продавца са највишим рангом Амазон продаваца - ту су три употребљена проверена алата за кључне ријечи за покретање глатке, конкурентско истраживање. На крају, да користите најбоље резултате и високо успешне комбинације кључних речи ваших најуспешнијих ривала на Амазон. Дакле, ево их.

  • Планер Гоогле кључних речи - требало би да буде ваш први широки алат за анализу кључних речи који вам може одмах пружити велику слику свих релевантних кључних речи и остатак сличних комбинација кључних речи, који се израчунавају на основу претраживања водећег свјетског претраживача. Ствар је у томе што овај подразумевани алат може бити прилично добар за вас - чак и ако морате да пратите рангирање Амазон продавца за одређене кључне речи - kelley blue book commercial trucks pricing. Наравно, Гоогле планер за кључне речи није толико јасан као лавовски удео конкурентских истраживачких алата и онлине оквира посебно дизајнираних за праћење рејтинга Амазон продавца за главне циљне кључне речи. Ипак, и поред тога редовно користим овај стандардни алат. И то такође може постати добра полазна тачка за ваше конкурентске кључне речи истраживања на Амазон. Међутим, обратите пажњу да ће се помоћу ове бесплатне алатке, доступне свима нама, бити довољно за вас да постанете успешни продавац на Амазон. Мислим да ћете морати изабрати најмање један додатни алат за праћење изнад овог задатог - зато размислите о сљедећим опцијама за надгледање конкурентског Амазон продавца за кључне ријечи као што су прави про.

  • СпиФу - то је алат за анализу кључних речи, специјално дизајниран да шпијунира своје конкуренте и користи своје најбоље резултате не само са релевантним истраживањем кључних речи, али са било којим другим аспектом СЕО-а можете замислити (нпр. е. , профил за бацклинк, стратегију опште оптимизације, као и све друге метрике перформанси које ће се користити у своју корист). И лако можете подићи свој рејтинг продавца Амазон за своје главне циљне кључне речи - само извлачите све неопходне дуготрајне сугестије и тако вриједне конкурентске увиде директно од најближих противника у вашој тржишној ниши или унутар исте категорије производа на Амазон. Вероватно једина лоша ствар у вези са СпиФу-ом је то што је његова пуномо масна верзија доступна за нешто око 30 долара месечно. Ипак, основна бесплатна верзија је била прилично добра за мене, признајем.
  • СЕЦоцкпит - је још једна одлична алатка за анализу кључних речи која вам може помоћи да пратите рангирање Амазон продавца за било које кључне речи и дуготрајне фразе за претраживање које корисници уживо користе не само на платформама е-трговине, већ на другим местима на Интернету у оквиру Гоогле индекса. Међу својим најквалитетнијим карактеристикама, уживао сам у стварно високој брзини свог конкурентног истраживања кључних речи. Све је било лако и на стварно интуитиван начин. Са СЕЦоцкпит-ом, сваки продавац новинара на Амазону може брзо схватити шта добро функционише и шта би требало измијенити или вјероватно ревидирати - према најбољим наљепницама кључних ријечи које већ користе водећи трговци у вашој категорији производа на Амазону, и вероватно на било којој другој популарној платформи е-трговине као што су еБаи, Валмарт, итд.
December 22, 2017