Back to Question Center
0

Који су главни фактори узети у обзир од стране Амазон рангирања алгоритма?

1 answers:

Ако имате свој властити е-пословање на Амазон-у, морате већ бити упознати са оригиналним концептом оптимизације претраживача (СЕО). Можда се чини да је неупотребљив, али сваки велики претраживач (као што је Гоогле сам, као и Иахоо, Бинг итд. ) има свој алгоритам рангирања. Ипак, превише онлине предузетника који продају тамо још увек нису свесни самог постојања алгоритма рангирања Амазон. Зато ћу вам показати главне факторе Амазон рангирања алгоритма се клади, подржан примарним елементима оптимизације листе производа по одјељцима. На тај начин ћете разумјети како направити квалитетан садржај за страницу производа - ventilatori elicoidali da parete paga con paypal. На крају, да бисте пронашли своје понуде производа на врху Амазон претраге који се налазе међу најпродаванијим предметима.

СЕО фактори за алгоритам рангирања Амазон

Ево основних фактора пронађених на вашој страници производа који одређују ранг листе Амазон. Познавање свих њих ће вам помоћи да схватите тачно шта би требало урадити са оптимизацијом листе производа за максималне продајне перформансе, а ваша видљивост на мрежи се побољшала до дефинитивно новог степена.

Назив производа

Назив производа је први одељак на страници Амазон производа која носи важан значај за СЕО тамо. Као иу случају стандардних претраживача, алгоритам за рангирање Амазон је у великој мјери захваћен главном насловном ознаком. На тај начин имате на располагању до 500 карактера да бисте искористили своје најбоље прецизно циљане кључне речи и главне комбинације дугих репних претрага за максималну изложеност онлине претраживању тамо.

Буллет Поени

То је следећи одељак на страници производа која се налази одмах испод наслова производа. Иако не постоје званични докази за доказивање ове чињенице, али метке могу потенцијално имати велики ефекат на вашу конверзију. Сервирање као чист и јасан резиме вашег производа, метак је такође одлично место да укључите неке главне циљне кључне речи које поседују вашу ставку на продају са својих најбољих страна.

Опис производа

Задњи део ваше Амазон странице видљив посетитељу је ваш опис производа. У ствари, то је проширена верзија листе метака. Шта више - према Амазон рангирању алгоритама, овај одељак је технички непотребан, бар за потребе директног корисничког искуства. Ипак, потпуно испуњен опис производа је и даље веома важан. Наравно, ако желите да се добро пласирате на Амазон.

Бацкенд Кеивордс

Овај део бацкенд кључних речи и услови претраге заиста нису видљиви за ваше посетиоце. Али овај одељак је посебно намијењен да сноси остатак релевантних кључних ријечи - само за сврху рангирања. На тај начин запамтите да су Амазон бацкенд кључне ријечи најбоље мјесто за постављање свих циљаних кључних ријечи које још нису биле стављене у назив производа или опис производа. МАибе ћете имати разумну прилику да се вратите за неко време и направите ревизију тако да део најприкладнијих кључних кључева успјешно замјењује мање перформансе у наслову производа, опису или списку метака.


December 22, 2017