Back to Question Center
0

Како користити Амазон Маркетинг услуге да удвостручите свој профит?

1 answers:

Ако продајете своје производе на Амазон, ваш примарни циљ је вероватно да представи своје ствари испред већине потенцијалних купаца и на крају генерише више прихода. Целокупан алгоритам рангирања Амазон је дизајниран тако да купцима обезбеди најтачније резултате претраге на основу њихових преференци и историје претраге. Дакле, све што вам је потребно је да пратите Амазон смернице да бисте приказали своје производе испред ваше циљане публике - website source.

Без обзира на своје тренутне стратегије, никада не боли да разматра своје опције. На срећу, Амазон пружа трговцима различите услуге које могу да усмере своје продајне процесе и касније доносе више прихода Амазону. Програм Амазон Маркетинг Сервицес је савршен избор за Амазон продавце који траже могућности да повећају своју продају и подстакну укупан пословни приход.

Међутим, поставља се питање да ли желите да пробате нове маркетинг услуге или да користите своје провјерене методе. Али ако се нова маркетиншка тактика појави још боље? Дакле, мислим да је вредно покушати Амазон маркетинг услуге да остану на ТОП Амазон е-цоммерце игре. Дакле, размотримо предности и слабости АМС-а да схватимо да ли вреди инвестирања или не.

Амазон Маркетинг Сервицес: Принцип рада

Амазон Маркетинг Сервицес (АМС) је пер-паи-клик оглашавање платформа у којој продавци могу добити своје производе у испред циљане публике засноване на циљаним условима претраживања, производима, преференцијама и историји куповине.

Програм Амазон Маркетинг Сервицес пружа следеће могућности за предузећа:

  • Амазон странице;
  • рекламни приказ производа;
  • Огласи за тражење наслова;
  • Рекламни производи огласи.

На почетку АМС програм је доступан само продавцима Амазон. Међутим, правила су промењена, а данас је доступна и за директно објављивање власника рачуна и представника добављача. Међутим, треба поменути да трговци који су заинтересовани за Амазон Маркетинг Сервицес требају бити учесници платформе Амазон Вендор Централ. Ове рекламне услуге су створене како би се обезбедиле циљане кампање које су усмерене на кључне речи за продавце Амазон-а. Амазон користи огромну базу података како би упарила купце са рекламама за које верује да ће купци имати резонант. Амазон прикупља податке о претходном искуству купаца са Амазоном и прати начин на који купци траже нешто на платформи. Дакле, узимајући све ове аспекте у обзир, можете да добијете своје огласе испред потенцијалних купаца који су заинтересовани за производе као што је ваш.

Можете управљати вашом рекламном кампањом преко корисничког интерфејса Амазон Маркетинг Сервицес. Овај интерфејс вам омогућава да пратите свој приход и цену по клику тако да можете лако проценити повратак инвестиција. Штавише, можете пратити трошкове оглашавања за продају и проверити да ли је ваша рекламна кампања профитабилна или не.

Међутим, овај Амазон програм има и своје недостатке. Интерфејс АМС-а није једноставан за коришћење. Не можете чак ни избрисати прекинуте огласе. Штавише, ажурирања извештавања обично раде веома споро.

December 22, 2017