Back to Question Center
0

УиПатх: поуздан сервис за скраћивање веба - Семалт Екперт

1 answers:

Веб странице су изграђене помоћу таквих програмских језика као КСХТМЛ и ХТМЛ и садрже богатство корисне информације у облику текста и слике. А веб скрапер је интерфејс за програмирање апликација (АПИ) који екстрахује информације из више блогова и динамичких локација. Компаније попут Гоогле-а и Амазон-а пружају мноштво алата за веб скрапинг да би обавили свој посао. УиПатх је далеко бољи од обичне сервисне услуге или технике. Овај алат аутоматски се пријављује на локацију, извлачи податке који обухваћају различите веб странице, филтрира и претвара у различите формате. Онда преузима датотеке директно на ваш чврсти диск и штеди ваше вријеме и енергију - application designers. Подсећа на веб претраживач и претраживач у реалном времену који може индексирати вашу веб локацију. УиПатх помаже у побољшању рангирања претраживача на вашим сајтовима и креира интелигентне веб агенте за вас.

Циљна динамичка веб локација:

Можете приказати оштетјене податке и оффлине и на мрежи. На пример, ако желите да извадите податке са динамичног сајта или сајта е-трговине, једноставно морате да убаците његову УРЛ адресу и пустите да УиПатх изврши свој задатак. УиПатх ће упоређивати информације о цени и описима производа компаније Алибаба, еБаи и Амазон, пружајући вам тачне и поуздане резултате.

Добро за професионалце:

УиПатх осигурава повећану продуктивност и добро је за професионалце, програмере, вебмастере и пословне људе. Убрзава пројекте извлачења података и добија вам веома тачне и ефикасне резултате у року од неколико минута. Слично томе, овај алат је добар за истраживаче и помаже им да се скропе онлине часописе и е-књиге.

Кориснички интерфејс:

УиПатх је најпознатији по својим корисничким интерфејсом. Можете једноставно сакрити текст са туристичких портала и приватних блогова са овом услугом. Такође може скрчити слике, видео и аудио датотеке, ПДФ документе и ХТМЛ датотеке за кориснике. Овај алат савршено ради са било којим веб страницама, захваљујући својим прилагођеним карактеристикама за омогућавање.

Велике извозне могућности:

За разлику од других обичних алата за скраћење веба, УиПатх поседује изванредне могућности извоза. Помоћу овог алата можете сачувати ошишане податке у текстуалној датотеки, извозити у КСМЛ и ХТМЛ или копирати на дискете. Овај алат је компатибилан са свим оперативним системима и веб прегледачима. УиПатх извршава детаљну анализу, креира извештаје о сумњивим захтевима и учитава своје оштре податке ФТП-у за употребу ван мреже. Можете га чак преузети на тврдом диску или чувати податке у својој бази података.

Одличне функције аутоматизације:

УиПатх је најпознатији по савршеним функцијама аутоматизације и не захтева одржавање. Када се садржај оштети, овај алат ће објавити свој садржај и сачува ваше време и енергију. Овај програм аутоматски скенира ваше УРЛ адресе и обезбеђује вашу приватност и сигурност на интернету. Користи фирехосе АПИ и управља 95% дела индексирања и пузања. УиПатх вам помаже да филтрирате податке користећи одређене кључне речи и уклањају иррелевантни садржај. Овај стругач подржава прикупљање података са веб локација које користе колачиће, преусмеравања, АЈАКС и ЈаваСцрипт. Опремљен је технологијом машинског учења и може читати и анализирати веб документе, осигуравајући квалитет и тачност.

December 22, 2017