Back to Question Center
0

УиПатх: поуздан сервис за скраћивање веба - Семалт Екперт

1 answers:

Веб странице су изграђене помоћу таквих програмских језика као КСХТМЛ и ХТМЛ и садрже богатство корисне информације у облику текста и слике. А веб скрапер је интерфејс за програмирање апликација (АПИ) који екстрахује информације из више блогова и динамичких локација. Компаније попут Гоогле-а и Амазон-а пружају мноштво алата за веб скрапинг да би обавили свој посао. УиПатх је далеко бољи од обичне сервисне услуге или технике - mobile samsung site web. Овај алат аутоматски се пријављује на локацију, извлачи податке који обухваћају различите веб странице, филтрира и претвара у различите формате. Онда преузима датотеке директно на ваш чврсти диск и штеди ваше вријеме и енергију. Подсећа на веб претраживач и претраживач у реалном времену који може индексирати вашу веб локацију. УиПатх помаже у побољшању рангирања претраживача на вашим сајтовима и креира интелигентне веб агенте за вас.

Циљна динамичка веб локација:

Можете приказати оштетјене податке и оффлине и на мрежи. На пример, ако желите да извадите податке са динамичног сајта или сајта е-трговине, једноставно морате да убаците његову УРЛ адресу и пустите да УиПатх изврши свој задатак. УиПатх ће упоређивати информације о цени и описима производа компаније Алибаба, еБаи и Амазон, пружајући вам тачне и поуздане резултате.

Добро за професионалце:

УиПатх осигурава повећану продуктивност и добро је за професионалце, програмере, вебмастере и пословне људе. Убрзава пројекте извлачења података и добија вам веома тачне и ефикасне резултате у року од неколико минута. Слично томе, овај алат је добар за истраживаче и помаже им да се скропе онлине часописе и е-књиге.

Кориснички интерфејс:

УиПатх је најпознатији по својим корисничким интерфејсом. Можете једноставно сакрити текст са туристичких портала и приватних блогова са овом услугом. Такође може скрчити слике, видео и аудио датотеке, ПДФ документе и ХТМЛ датотеке за кориснике. Овај алат савршено ради са било којим веб страницама, захваљујући својим прилагођеним карактеристикама за омогућавање.

Велике извозне могућности:

За разлику од других обичних алата за скраћење веба, УиПатх поседује изванредне могућности извоза. Помоћу овог алата можете сачувати ошишане податке у текстуалној датотеки, извозити у КСМЛ и ХТМЛ или копирати на дискете. Овај алат је компатибилан са свим оперативним системима и веб прегледачима. УиПатх извршава детаљну анализу, креира извештаје о сумњивим захтевима и учитава своје оштре податке ФТП-у за употребу ван мреже. Можете га чак преузети на тврдом диску или чувати податке у својој бази података.

Одличне функције аутоматизације:

УиПатх је најпознатији по савршеним функцијама аутоматизације и не захтева одржавање. Када се садржај оштети, овај алат ће објавити свој садржај и сачува ваше време и енергију. Овај програм аутоматски скенира ваше УРЛ адресе и обезбеђује вашу приватност и сигурност на интернету. Користи фирехосе АПИ и управља 95% дела индексирања и пузања. УиПатх вам помаже да филтрирате податке користећи одређене кључне речи и уклањају иррелевантни садржај. Овај стругач подржава прикупљање података са веб локација које користе колачиће, преусмеравања, АЈАКС и ЈаваСцрипт. Опремљен је технологијом машинског учења и може читати и анализирати веб документе, осигуравајући квалитет и тачност.

December 22, 2017