Back to Question Center
0

Служба струмера сајта објашњена Семалт

1 answers:

А сите сцрапе р је врста програма чији је примарни функција је да копирате садржај са вањске веб странице и искористите је. Скенери сајтова у суштини имају исте функције као и веб претраживачи. Оба ова програма раде на индексирању сајтова. Међутим, важно је напоменути да су веб претраживачи одговорни за покривање целокупне мреже, али главни циљ стручњака сајта је усмеравање циљаних веб локација - post schweiz nachsendeauftrag.

Програмска сврха је да огледа садржај са друге веб локације са основним циљем генерисања прихода, често путем продаје корисничких података и реклама. Без обзира на то, од кључног је значаја да стручни пружа сервис за праћење поставља надзорну службу за циљну корисничку веб локацију и обезбеди да се подешавање скраћивања увек одржава.

КСМЛ, ЦСВ, ХТМЛ

Сродни сајтови могу преузети било који облик података, чак и са читавих веб страница. Ова способност у великој мјери зависи од спецификација корисника и самог програма. Након преузимања, софтвер потом следи линкове на други вањски садржај за даље преузимање. Софтвер може сачувати преузете типове датотека у различитим форматима као што су ХТМЛ, ЦСВ или КСМЛ датотеке. Најпопуларнији скраператор сајта има додатну могућност да кориснику омогући извоз датотека у компатибилну базу података.

Ово је илегална техника крађе оригиналног садржаја са познате или легитимне веб странице и објављивање истог садржаја на другом вебсајту без добијања релевантних дозвола од власника садржаја. Једина намера је да украде украдени садржај као изворни садржај, уз неуспех приписивања власнику.

Скраћивање места има бројне функције; најчешћи су плагијати и крађа података. Осим тога, корисницима омогућава да уграђују набављене податке са других веб страница. Веб страница која је састављена од оштетог садржаја са других веб страница позната је као страница за скраћење .

Неколико места за стругање су хостиране широм света. У прошлости је од неких од страница за скраћење тражено да повуку било који материјал заштићен ауторским правима, али уместо да их повуку, само нестају или пребацују домене.

Примери скрипера места

Ворлд Виде Веб увек повећава свој квалитет и величину података, што доводи до потребе да ентузијасти података потраже алтернативне платформе за екстракцију податке са Интернета. Технолошки напредак омогућио је развој различитих врста сцрапера за стицање података са омиљене веб странице.

Постоје разни скраћеници сајтова који данас постоје у мрежи. Неки од најбољих скраћеница сајтова који су данас доступни на тржишту су Вгет, Сцрапер, Веб Цонтент Ектрацтор, Сцрапе Гоат, Ектендер за Веб Сцрапер Цхроме, Спинн3р, ПарсеХуб, Фминер итд.

Без обзира на то, постоје и други начини стругања страница . Укључују креирање претраживача и приказивање одломака у нечијем СЕРПС-у, узимање странице са веб странице и преформулисање за креирање персонализованог веб директоријума, добијање процеса са једног веб сајта и приказивање истог на другом.

December 22, 2017