Back to Question Center
0

Да ли је оправдано ангажовати саветника за продају за Амазон?

1 answers:

Онлине трговци који имају искуства у пословању електронске трговине често се суочавају са проблемима приликом лансирања производа на Амазон. Као што знате, теорија се разликује од праксе. Због тога обично није довољно проучавати теорију из водича и туторијала Амазона. Потребан вам је неко ко зна како систем рангирања Амазон ради са искуством из прве руке - top programming companies. Зато је разумно тражити стручно савјетовање.

Главни разлог зашто трговци Амазон траже консултанте продаје укључују:

  • продавци не желе оставити свој новац на столу због ниског процента промета који долази на њихов листинг;
  • трговци немају присутно присуство на Амазон и желе да њихове производе буду видљиви потенцијалним купцима;
  • ако већ постоје на Амазон производима продају и друге компаније и препродачи;
  • када трговци схвате да не раде тако добро.

Сва ова питања могу се решити. Међутим, потребно је да проведете неко вријеме на истраживању и анализи вашег тренутног Амазон ранга. Затим морате изградити корак по корак маркетиншке кампање, имплементирати бројне алатке и оптимизацијске трикове. Захтева нека специјална знања и искуства.

Постоје различите предности и слабости управљања властитим Амазон каналом. Међутим, сви се своде на исте две принципе пословања - вријеме и новац. Морате више времена провести на изградњи маркетиншке кампање сами. Онда помислите колико новца можете да остварите са добро оптимизованим Амазон листом. Међутим, ипак, морате израчунати колико новца можете изгубити због времена када бацате имплементацију свих стратегија за оптимизацију вашег Амазон бизниса. Не постоји средина између времена и новца када је у питању развој пословања. Зато већина предузећа одлучује да се ослоне на професионалне Амазон продајне консултанте како би уштедели своје време и новац.

У овом чланку ћемо разговарати о главним разлозима зашто је боље сарађивати са Амазон продајним консултантом него што сами управљате својим пословањем.

Сарадјујући са Амазон продајом стручњака, можете прескочити криве учења

Постоје бројни процеси, предлошци и појединачни приступи који професионални консултантски тимови користе како би помогли клијентима да покрену и оптимизују своје производе на Амазон. Већина ових процедура никада раније није расправљана. Дакле, нећете моћи да пронађете било какве информације које се односе на њега на Интернету. Многи од ових метода се раде само једном током процеса оптимизације, или у случају када нешто крене наопако. Не морате да идете у детаље о сваком приступу, јер ће вам све бити учињено. Ваши консултанти за продају ће управљати свим ручкама и отклањати проблеме са свим постојећим проблемима као што су падови рангирања, проблеми са купцима, испуњење и тако даље. Они ће искористити све могуће могућности и ријешити проблеме у пупољу.

Професионални Амазон консултанти за продају ће вам пружити приступ најбољој пракси и ефикасним алатима

Трговци који управљају Амазон рачуна својим, обично немају времена за истраживање и развој пословања, као што су ангажовање у свакодневним рутинским активностима као што су руковање испоруком, услуге корисничке подршке и управљање другим својствима. Дакле, може бити изазовно да остану ажурне са свим тржишним новитетима и развојем индустрије. Дакле, потребна вам је особа која континуирано прати Амазон тржиште и зна све карактеристике претраживања и ППЦ алгоритама, могућности платформе и тако даље. Амазон консултант продаје ће вам помоћи да прилагодите своје пословање свим новим пословним новинама е-трговине и заштитите своје пословање од било каквих губитака и рангирања капљица. Осим тога, стручњак из Амазон-а може утврдити како те промјене могу помоћи вашем послу.

Амазон продавац ће вам помоћи да управљате својим Амазон пословним рачуном и дајете времена да се фокусирате на примарне пословне аспекте и производне проблеме

посебно велики, користе Амазон као додатно тржиште за продају својих ствари. Дакле, они се више концентришу на питања производње и примарне тржишта као што су властити веб извор или оффлине продавница. Тешко је управљати и расти многе различите канале продаје, дистрибуције и маркетинга одједном. Међутим, требало је да схватите да је за обављање послова на Амазону потребно време и инвестиције, понекад чак и више него што вам је потребно да уложите када покрећете своју оффлине пословање.

Успешне компаније никад не почивају на ловорима када је у питању развој пословања. Увек постоје неке нове функције које треба пробати, неке нове побољшања за имплементацију, неке нове верзије за покретање и трендови за разматрање. Просперитетни послови не могу чак ни зауставити на тренутак јер могу довести до губитка новца. Они су увек на путу да пронађу нове приступе како би смањили трошкове и повећали профит. Развој бизниса је најефикаснији начин за смањење трошкова и циљање више потенцијалних купаца. Дакле, далековидни трговци требају мудро издвојити своје вријеме и ресурсе.

Морате посветити више времена стратешком пословању, а развој производа него на производу се храни рвањем и прочита најновије Амазон стратегије. Користећи професионалне Амазон продајне консултантске услуге, можете се концентрирати на примарне и битне ствари, док ће друге аспекте управљати стручњацима.

Коначне мисли

Да сумирам, све што сам поменуо горе, могу рећи да је разумно и исплативо да ангажују продају Амазон консултант, нарочито ако продајете своје производе на неколико тржишта. Без обзира на то да ли ћете побољшати свој Амазон листинг или прилагођавање рекламне кампање плаћања по клику, добићете више сарадњом са искусним професионалцима, а не самим тим. Осим тога, моћи ћете ослободити време за развој и побољшање пословања.

December 22, 2017