Back to Question Center
0

Семалт предлаже најбољег скрапера веб странице да се размотри

1 answers:

Селениум је аутоматизован тестни пакет за веб апликације који се користи на различитим платформе и прегледаче. Селениум нуди инфраструктуру за В3Ц ВебДривер спецификацију, програмски интерфејс који је компатибилан са веб прегледачима. Овај софтвер садржи разне библиотеке и алате који омогућавају аутоматизацију веб прегледача.

Зашто софтвер Селениум?

Селениум софтвер се фокусира на веб-базирану аутоматизовану апликацију за екстракцију података са веб странице. Овај софтвер се састоји од пакета софтвера који је дизајниран да задовољи ваше веб скрапинг спецификације - riscaldamento per esterni bar. Селениум софтвер има четири главне компоненте које треба размотрити.

ВебДривер

Селениум ВебДривер је дизајниран тако да нуди једноставан програмски интерфејс. Ако радите на чишћењу динамичке веб странице, Селениум-ВебДривер је компонента која треба размотрити. Ова алатка подржава екстракцију веб података на веб страницама на којима се садржај може променити, без потребе за поновним учитавањем странице.

ВебДривер испоручује интерфејс за програмирање апликација (АПИ) који нуди напредну подршку за веб тестирање и стругање. Алат ради тако што упућује позиве претраживачу користећи потпуну подршку за аутоматизацију.

Селениум Грид

Селениум Грид се широко користи у дистрибуцији текстова преко више виртуалне машине. Једноставним речима, Селениум Грид вам омогућава да покренете тестове на различитим виртуелним машинама против више од једног претраживача. Мрежа вам омогућава да извршите скраћење у дистрибуираном окружењу извршења.

Време је значајан фактор када је у питању веб стругање. Никада није било лако сакрити динамичну веб страницу. Склоните ову страницу тако што ћете убрзати извршавање задатака. То можете урадити тако што ћете извршити више тестова истовремено. Најбоља ствар у коришћењу Селенаума је чињеница да можете управљати мрежом истог претраживача, верзије и типа.

Даљински управљач Селениум (РЦ)

Да ли радите на скраћењем ЈаваСцрипт-омогућених прегледача? Селенијум даљински управљач је алат за разматрање. Овај алат омогућава вам да напишете аутоматске тестове апликација на жељеном језику.

Селениум Интегратед Девелопмент Енвиронмент (ИДЕ)

Селениум ИДЕ је скрипта која функционише као екстензија Фирефока која вам омогућава да уређујете, снимате и дебугате податке. За почетак, Селениум ИДЕ снима и игра интеракцију крајњих корисника са Фирефок претраживачем.

Селениум софтвер је компатибилан са Питхон 2 и Питхон 3. Ако радите на састављању Интернет Екплорер драјвера, требају вам 32 и 64-битни унакрсни компајлери и Висуал Студио 2008. Познавање Руби 2 је додатна предност.

Стругање веб страница са Селенијумом

Са селенином, можете ефикасно интеракцију са ЈаваСцрипт веб формулама. Инсталирајте ВебДривер на својој машини и пронађите образац користећи КСПатх. Користећи Селенијум, изаберите жељену опцију тако што ћете кликнути на падајући мени и дати прегледачу неколико минута да се учита пре него што кликнете на следећи елемент.

Ваша циљна страница ће приказати оштетјене податке након што су сви облици исправно попуњени. Неке веб странице требају времена прије учитавања садржаја. Да бисте сакрили ову врсту странице, покрените све своје падајуће опције, које се налазе под одређеним веб обликима. Важно је напоменути да је софтвер Селениум компатибилан са Виндовс оперативним системом, Мац ОС-ом и Линук-ом. Олакајте вашу веб страницу струмирање страница помоћу програма Селениум.

December 22, 2017