Back to Question Center
0

Семалт Схарес Топ 6 карактеристике Веб Дата Ектрацтор

1 answers:

Веб Дата Ектрацтор је један од најутицајнијих и најпознатијих алата. Користи се за скраћивање информација са различитих сајтова друштвених медија, динамичких сајтова, путних портала, сајтова за куповину и приватних блогова.

Можете да користите Веб Дата Ектрацтор за прикупљање и скраћивање података из одређених УРЛ-ова, мета-тагова, мета наслова и описа. Можете чак и да организујете своје податке на основу кључних речи са кратким репом и дугом репом помоћу овог алата. Главне предности Веб Дата Ектрацтора су разматране у наставку.

1. Алл-ин-оне алат:

Веб Дата Ектрацтор је свеобухватан и истовремено обавља више задатака. То није само свеобухватан стругач, већ и снажан веб претраживач. Са Веб Дата Ектрацтор-ом, можете лако да објавите оштетјен садржај на вашој веб локацији или можете пописати своје веб странице за боље ранг листе претраживача. Ова услуга такође извлачи информације са различитих адреса е-поште, бројева телефона и бројева факса, пружајући вам тачне и благовремене резултате.

2. Приватност и сигурност:

За разлику од других обичних скенера података , Веб Дата Ектрацтор обезбеђује вашу заштиту и сигурност на Интернету. Када се подаци оштете, овај софтвер га чува у сигурносној бази података и олакшава преузимање датотека на чврстом диску. Свако никада неће приступити вашем очишћеном садржају. У ствари, можете заштитити своје деликатне датотеке помоћу лозинке.

3. Завршена заштита од нежељене поште:

Веб Дата Ектрацтор штити ваше податке од лоших ботова и спама. Најпознатији је по корисничком интерфејсу и омогућава вам приступ само аутентичним и тачним подацима. Са овом услугом не морате бринути о квалитету. Сви УРЛ-ови се обрађују у тајној бази података и подаци се чувају у његовој личној бази података. Штавише, ова алатка нуди филтре података, филтере текста и филтре домена. То нам дозвољава рекурзију која се може изабрати корисник.

4. Одличан веб садржај за предузећа:

Један од главних проблема са којима се суочавамо је квалитет и тачност садржаја. Не можемо објављивати чланке са пуно правописних или граматичких грешака. Веб Дата Ектрацтор аутоматски дефинира све главне и мање грешке у нашем веб садржају. Поред тога, ова апликација отвара велики број локација и погодна је за предузећа.

5. Доступне су различите верзије:

Истовремено можете приступити својим бесплатним и плаћеним верзијама. За стартупове, фрееланцере и вебмастере, Веб Дата Ектрацтор је добра алтернатива за увоз. ио. За средње и велике фирме, доступна је његова плаћена верзија. Софтвер није превише скуп и открива све занимљиве опције и функције за вас. Користи патентиране технологије учења и технологије визуелне абстракције како би циљала на информације од хиљада страница. Са Веб Дата Ектрацтор-ом можете креирати различите агенте за екстракцију за неколико секунди и не требају никакве програмске вештине.

6. Интелигентна навигација сајта:

Веб Дата Ектрацтор навигација кроз различите веб странице и добија вам врхунске информације за кратко време. Ви само морате истакнути податке и дозволити да идентификује интерне и екстерне везе. Софтвер ће прикупљати и организовати податке. Можете добити жељене резултате за два до три минута. Веб Дата Ектрацтор је тврдио да је до сада открио више од милион веб страница.

December 22, 2017
Семалт Схарес Топ 6 карактеристике Веб Дата Ектрацтор
Reply