Back to Question Center
0

Семалт Схарес Топ 6 карактеристике Веб Дата Ектрацтор

1 answers:

Веб Дата Ектрацтор је један од најутицајнијих и најпознатијих алата. Користи се за скраћивање информација са различитих сајтова друштвених медија, динамичких сајтова, путних портала, сајтова за куповину и приватних блогова.

Можете да користите Веб Дата Ектрацтор за прикупљање и скраћивање података из одређених УРЛ-ова, мета-тагова, мета наслова и описа. Можете чак и да организујете своје податке на основу кључних речи са кратким репом и дугом репом помоћу овог алата. Главне предности Веб Дата Ектрацтора су разматране у наставку.

1 - infographic creation tool. Алл-ин-оне алат:

Веб Дата Ектрацтор је свеобухватан и истовремено обавља више задатака. То није само свеобухватан стругач, већ и снажан веб претраживач. Са Веб Дата Ектрацтор-ом, можете лако да објавите оштетјен садржај на вашој веб локацији или можете пописати своје веб странице за боље ранг листе претраживача. Ова услуга такође извлачи информације са различитих адреса е-поште, бројева телефона и бројева факса, пружајући вам тачне и благовремене резултате.

2. Приватност и сигурност:

За разлику од других обичних скенера података , Веб Дата Ектрацтор обезбеђује вашу заштиту и сигурност на Интернету. Када се подаци оштете, овај софтвер га чува у сигурносној бази података и олакшава преузимање датотека на чврстом диску. Свако никада неће приступити вашем очишћеном садржају. У ствари, можете заштитити своје деликатне датотеке помоћу лозинке.

3. Завршена заштита од нежељене поште:

Веб Дата Ектрацтор штити ваше податке од лоших ботова и спама. Најпознатији је по корисничком интерфејсу и омогућава вам приступ само аутентичним и тачним подацима. Са овом услугом не морате бринути о квалитету. Сви УРЛ-ови се обрађују у тајној бази података и подаци се чувају у његовој личној бази података. Штавише, ова алатка нуди филтре података, филтере текста и филтре домена. То нам дозвољава рекурзију која се може изабрати корисник.

4. Одличан веб садржај за предузећа:

Један од главних проблема са којима се суочавамо је квалитет и тачност садржаја. Не можемо објављивати чланке са пуно правописних или граматичких грешака. Веб Дата Ектрацтор аутоматски дефинира све главне и мање грешке у нашем веб садржају. Поред тога, ова апликација отвара велики број локација и погодна је за предузећа.

5. Доступне су различите верзије:

Истовремено можете приступити својим бесплатним и плаћеним верзијама. За стартупове, фрееланцере и вебмастере, Веб Дата Ектрацтор је добра алтернатива за увоз. ио. За средње и велике фирме, доступна је његова плаћена верзија. Софтвер није превише скуп и открива све занимљиве опције и функције за вас. Користи патентиране технологије учења и технологије визуелне абстракције како би циљала на информације од хиљада страница. Са Веб Дата Ектрацтор-ом можете креирати различите агенте за екстракцију за неколико секунди и не требају никакве програмске вештине.

6. Интелигентна навигација сајта:

Веб Дата Ектрацтор навигација кроз различите веб странице и добија вам врхунске информације за кратко време. Ви само морате истакнути податке и дозволити да идентификује интерне и екстерне везе. Софтвер ће прикупљати и организовати податке. Можете добити жељене резултате за два до три минута. Веб Дата Ектрацтор је тврдио да је до сада открио више од милион веб страница.

December 22, 2017