Back to Question Center
0

Семалт предлаже 5 верзија алатке за извлачење слике

1 answers:

Алат за извлачење слике помаже при изради спискова слика пронађених на одређеном вебсајту. Можете користити ову алатку да бисте извадили слике и извозили их у ЈСОН формат. Овај алат има кориснички интерфејс и једноставан је за коришћење. Само треба унети УРЛ адресу веб сајта коју желите анализирати и кликнути на дугме "Пошаљи" - vapor vision spinner 2 charging. Алатка за екстракцију слика одмах преузима садржај и добија жељене резултате. Неке од најновијих верзија су наведене у наставку.

1. ЕктрацтПДФ:

ЕктрацтПДФ помаже у скраћивању ПДФ докумената и разбиједи их у појединачне секције: слике, текст, фонтови и метаподаци. Можете претраживати што више веб страница колико желите, без угрожавања квалитета. Само треба да убаците УРЛ адресу и пустите ЕктрацтПДФ да скраће своје податке

2. Конвертер:

Конвертер је још један одличан екстрактор за слике који лако и једноставно скупља ваше слике и Ворд документе. Овај алат је добар за предузећа и пословне људе. Помоћу овог алата можете брати БМП, ГИФ, ЈПГ и ПНГ датотеке. Само морате истакнути податке и притиснути дугме "Ектрацт" да бисте започели стругање. Када се Конвертер заврши са стругањем, можете да преузмете податке у пожељном формату.

3. СмаллПДФ:

СмаллПДФ је још једна верзија алата за извлачење слике. Има једноставан интерфејс и може вам скраћивати што више слика колико желите. СмаллПДФ не само брише ЈПГ и ПНГ датотеке, већ и извлачи податке из ПДФ докумената. Податке можете добити у читљивом и скалабилном формату и могу генерисати више водича на интернету. Када убаците УРЛ или отпремите слику, једноставно морате кликнути на дугме "Склапање" и пустити да ова алатка изврши свој задатак.

4. ПДФ Онлине:

ПДФ Онлине је једна од најбољих верзија алата за екстракцију слика. Добија вам квалитетне слике и лако проналази велики број веб страница. Једини недостатак је што овај алат може похранити до три слике истовремено. То значи да га не можете користити за велике пројекте и морати купити своју премиум верзију. ПДФ Онлине не треба да се преузима и може да обавља своје налоге за извлачење података на мрежи. То је свеобухватан и поуздан програм, погодан за предузећа, програмера, кодера, ИТ стручњака и вебмастера.

5. ПДФМате:

ПДФМате је још једна одлична верзија алатке за екстракцију слика. Тренутно је доступан само за кориснике оперативног система Виндовс и најпознатији је по корисничком интерфејсу. Са ПДФМате-ом, можете сакупити што више слика или ПДФ датотека колико желите. Овај алат чак и скупља податке са жутих страница, белих страница, дискусија и онлине директоријума. Оставља оба фајла ПНГ и ЈПГ и поуздан је софтвер.

За правилну оптимизацију претраживача, све слике требале би имати означене АЛТ атрибуте. Атрибути информишу Гоогле о вашим сликама и дају им идеју о томе који тип садржаја објављујете. Горње верзије алата за екстракцију слике су поуздане и тачне. Они нам дају жељене резултате и не требају никакав код. Од овог софтвера за извлачење слике можете добити користи као не-програмер.

December 22, 2017