Back to Question Center
0

Обрада података је објаснила Семалт

1 answers:

ВебХарви ис популар дата сцрапинг. Он аутоматски извлачи податке са различитих веб страница и чува садржај у пожељним форматима. Са ВебХарви-ом, можете да извадите податке са технолошких сајтова, часописа, вести, путних портала и сајтова е-трговине. ВебХарви садржи богатство напредних функција које нам омогућавају да лако сакупљамо податке са тешких локација. Неке од његових најистакнутијих карактеристика су описане у наставку.

1 - estudio fotografia en argentina. ВебХарви скида слике и видео записе:

Са ВебХарви-ом, можете лако извлачити податке са омиљених слика и видео записа. Овај алат прво идентификује природу слике и отвара га према вашим захтевима. Она углавном врши скенирање информација из ПНГ и ЈПГ датотека, али такође можете извући податке из ПДФ докумената.

2. ВебХарви организује ваш веб садржај:

Још једна карактеристична карактеристика ВебХарвиа је да организује ваш веб садржај и помаже вам да је одмах објавите. Само треба да конфигуришете неколико предложака, а ВебХарви ће преузети садржај на тврдом диску за употребу ван мреже. ВебХарви је погодан за људе који немају никакве програмске вештине и желе да успостављају своје пословање.

3. Моћни веб претраживач:

За разлику од других обичних алата за скраћивање података, ВебХарви претражује ваше веб странице и помаже вам да побољшате рангирање претраживача на свом веб-сајту. Такође можете креирати онлине образац за резервацију и образце претраживача помоћу овог алата. Поред тога, ВебХарви ће претраживати кључне речи за вас и оштетит ће ваше податке без ометања кључних ријечи дугог репа и кратких репа.

4. ВебХарви извлачи податке са динамичних веб страница:

Већина веб скрапера не може извући податке са динамичких веб страница и оставити пуно грешака у излазима. Али ВебХарви поправља све грешке и правописне грешке са излаза. Она прикупља податке са АЈАКС веб локација и преузима га директно на тврдом диску.

5. ВебХарви извози податке у различитим форматима:

Са ВебХарвиом можете извозити податке у Екцел, ЦСВ, КСМЛ, ЈСОН, СКЛ Сервер, Орацле, МиСКЛ и ОлеДБ. Поред тога, ова алатка може извозити податке у Екцел 2003 и Екцел 2007. Подаци ће се аутоматски сачувати у пожељном формату.

6. ВебХарви пружа заштиту од нежељене поште:

Са ВебХарви-ом, можете осигурати вашу сигурност и приватност на интернету. Ова алатка не обрађује податке са злонамјерних веб страница и пружа потпуну заштиту од нежељене поште својим корисницима.

7. Распоред ваших Веб скраћеничких сесија:

Са ВебХарви-ом, можете заказати своје веб скрапинг сесије и можете одлучити колико страница желите скинуо за сат. Овај алат може уштедети до 10.000 веб страница за 30 минута и може да предузме стотине веб скрапинг пројеката дневно.

8. Дубока интеграција са својим АПИ-јем:

Ова алатка за скраћење веба има отворени АПИ, који помаже при креирању и модификацији пројеката за скраћивање веба. Можете подесити своје поставке и можете извући податке помоћу једног АПИ-ја или више АПИ-ја.

9. ВебХарви открива дупликате података:

Са ВебХарви-ом, можете открити дуплирани садржај и можете га одмах уклонити. Важно је да вебмастер објављује квалитетни садржај за боље рангирање претраживача. ВебХарви је аутоматизовани алат који открива дупликате података и одмах га поправља, што олакшава рад.

10. ВебХарви - СЕО пријатељски алат:

Са ВебХарви-ом, можете брисање података из мета ознака, слика, интерних и екстерних веза и атрибута ознака. То је СЕО-алат који помаже у побољшању рангирања претраживача на вашем сајту.

December 22, 2017