Back to Question Center
0

Најлакши и најефикаснији алат за скраћивање веба - Семалтово мишљење

1 answers:

Алати за скраћење веба се користе за сакупљање,. Већина претраживача користи оштетјене податке за пописивање веб страница и проналазак о чему тренутно говори мрежа. За не-техничке кориснике, тешко је знати који су алати за уклањање веба најбољи. Насупрот томе, истраживачи тржишта и аналитичке компаније користе напредни софтвер за скраћење и попуњавање веб страница како би обавили своје послове и немају проблема избора правог алата.

1. Оутвит Хуб:

Оутвит Хуб је Фирефок додатак са пуно екстракције података и функцијама претраживања на вебу - cheapwindows vps. Он поједностављује претраживање на мрежи и може да чува извучене податке у исправном и поузданом формату. Оутвит Хуб има интерфејс који је погодан за кориснике и може да оштети читав веб сајт у року од неколико минута. То је један од најбољих и најједноставнијих алатки претраживача на интернету.

2. Увоз. ио:

Фрее сите сцрапе р који дозвољава копирање блогова или сајтова делимично или потпуно у хард диск. Овај алат за веб претраживач скенира одређене веб странице и одржава квалитет очишћених података пре него што га преузмете на свој уређај. Можете подесити различите поставке како бисте конфигурисали начин на који ће се ваш сајт пописати. Увоз. ио не садржи виртуелни ДОМ или ЈаваСцрипт парсинг.

3. Сцрапервики:

Сцрапервики је популарни веб претраживач који долази бесплатно. Омогућава тренутно постављене податке и доступан је за Линук, Виндовс, Уник и Сун Соларис системе. Користећи Сцрапервики, лако можете да преузимате датотеке, фотографије и видео записе без потребе за кодовима. Подршка за проксије је такође доступна помоћу овог алата претраживача веба како би се максимализовала брзина и осигурала аутентикација.

4. Оцтопарсе:

Оцтопарсе је веома моћан мрежни скрејпер . Погодан је за све врсте података и увијек добија тачне резултате. Оцтопарсе се може користити за уклањање веб страница са својим широким могућностима и функционалностима. Има два главна мода (Адванцед Моде и Визард Моде) и погодна је за програмера и не-програмера. Кориснички интерфејс за клик и тастер омогућава вам да преузимате податке у облику текста, ХТМЛ-а и Екцел-а и преузмете га на чврсти диск у року од неколико секунди.

5. Кимоно:

Кимоно је један од најбољих и лака за кориштење гусара на интернету. Можете га користити за риповање више локација и блогова и преузимање читавог сајта на тврдом диску. Најпознатији је по свом интерфејсу који је погодан за кориснике. Једном када покренете Кимоно, моћи ћете да унесете УРЛ адресу и истакнете податке које желите да извадите. Чуваће податке ће сачувати у сопственој бази података тако да можете користити било када и било гдје. Кимоно подржава више од 13 језика и пружа ФТП подршку својим корисницима.

6. Мозенда:

Мозенда је познат продужетак са пуно функција и карактеристика. Корисно за истраживаче података, дигиталне продавце и програмера. Мозете извозити своје податке у Гоогле табеларне таблице, а Мозенда никада не угрози квалитет. То је одлично средство за почетнике и стручњаке који раде у Вашем веб претраживачу.

December 22, 2017