Back to Question Center
0

Семалт: Најбољи веб скраћеница за екстрахирање онлајн података

1 answers:

Садржај стругања или посебан софтвер или веб апликацију за прикупљање садржаја са веб странице. Стругање апелује на вебмастере и програмера који желе брзо аутоматски приступити информацијама на другим сајтовима.

Апликације за решавање садржаја

Веб очвршћавање се може извршити злонамерно за коришћење е-маркетинга, спамминга и робоцаллова - redirecionar dominio google apps. Због тога већина вебмастера преферира да се држе даље од ње. Међутим, ако се изврши етички сплетно стругање може бити веома моћан метод за кориштење различитих веб пројеката.

Како се може ископирати

Размотримо онлајн каталог свих хотела у тој области. Ако веб дизајнер жели да сакупи сваки хотел, он или она ће морати да их укључи у бази података ручно. Овај процес обично траје десетине хиљада сати како би се осигурало да сваки хотел у земљи буде укључен. Са веб скраћеницом , тај исти вебмастер може уносити упитне претраге и аутоматски прикупљати те податке са различитих локација.

Изградите или купите Веб скрејпер?

Ако желите алат за скраћивање веба, можете га направити од нуле или користити већ постојећи. Већина програмера немају потребне вештине, знање, алате или ресурсе да бисте ручно направили алатку за скраћење . Добра вијест је да на интернету постоји више десетина унапред инсталираних скрепера.

Методе и технике коришћене у софтверу за скраћивање веба

Ако желите да направите властити стругач, морате разумети које технологије укључене у прикупљање података. Већина скраћеница су изграђени са ХТМЛ-ом, користећи ДОМ анализу (анализирајући модел предмета документа) како би филтрирао кроз ХТМЛ да би извадио само жељене информације. Морате да идентификујете дивс, распоне, класе и ставке листе података које желите да очистите и унесите их у ваша подешавања.

Мозенда Сцрапинг Тецхнологи

Мозенда стругач користи специфичну технологију за претраживање претраживача како би изгледала као веб претраживач. Користите га да бисте без проблема претраживали унутрашње странице сајта како бисте прикупили податке који су вам потребни. Користећи АЈАКС и Јавасцрипт, Мозенда успоставља навигатионс и акције, као и аутоматизује их за вас.

December 22, 2017