Back to Question Center
0

Семалт Схаре 5 Савети за скраћење података са веб странице

1 answers:

Подаци нису увек у читљивом формату, али постоји на Интернету. Већина информација је доступна на различитим језицима, што отежава да то разумемо и све се не може приступити у ЦСВ или другом формату. У таквим околностима, тешкоће ћете користити те информације правилно - invadir blog wordpress. Такође, не можете га комбинирати са скуповима података и истражити га самостално. Стога, скраћивање података је једини начин за креирање копија у читљивим и приступачним форматима.


1. Користите Гоогле табеле и Гоогле Цхроме

Сигурно је рећи да и Гоогле Цхроме и Гоогле табеле помажу у скраћивању података у само 5 минута, и не морате уопште уметати било који код. Познавање распореда ваше странице је први корак чишћења и коришћења података. Најлакши начин да то урадите је наредба ИмпортХТМЛ у Гоогле Спреадсхеетс. Делује као магија и разграђује вашу целу интернет страницу без угрожавања квалитета. Такође можете да користите софтвер који је пријатељски доступан Цхроме и има пуно могућности.

2. Користите Сцрапервики ради бољих резултата

Ако желите да извадите комплексну базу података и немате никакве програмске вештине, морате да покушате Сцрапервики за боље резултате. Помаже у скраћењем различитих Википедиа страница и тешких веб страница и преузимање читавог сајта на тврдом диску у року од неколико минута. Овај алат вреди улагати енергију и време и обезбедити да обезбеди најбоље и најтачније резултате. Сцрапервики има различите функције, као што можете да напишете различите кодове, можете затражити од стручњака да пишу скрипере у своје име и контактирајте заједнице Сцрапервики ради бољег резултата.

3. Разумети структуру стругача

Такође је важно схватити структуру стругача. Већина скраћеница је компромитовано од 3 главне делове: редова страница за екстракцију, подручја за структуриране податке који се чувају, као што је база података, и довнлоадер или парсер који помаже у додавању УРЛ-а линији.

4. Разумевање значаја стругања:

Скрапинг је начин за извлачење података са различитих веб страница, ПДФ датотека и других докумената, чинећи га корисним и читљивим за даљу обраду. То је једна од најкориснијих и свеобухватних техника које можете имплементирати да бисте сакупили и користили податке. Најбоља улога је у томе што не требате имати програмерске вјештине за чишћење података ако користите алате попут Кимоно и увоза. ио.

5. Научите како се гребати:

Требало би да научите како да скинуте ако желите редовно извлачити податке са различитих веб страница. Плус, можете га научити када имате пуно информација да бисте били изненађени и желите да га поново употребите на вашој веб страници. Ако добијате е-пошту упозорења о занимљивим производима и услугама, можда ћете желети да сагрешите и научите његове основе. Истина је да је стругање једноставан задатак који захтева неколико програмских вештина. Неки веб скрапинг алати не захтевају да научите вештине програмирања и језике, што значи да можете обавити своје задатке без било ког кода.

December 22, 2017