Back to Question Center
0

Шта је Вебсите Стругање? 5 Методе из Семалт-а за спречавање илегалног скривања страница

1 answers:

Веб скрапинг, познат и као веб берба, екстракција, је технологија која помаже у организовању и екстракцији података са једне или више веб страница. Можете трансформисати различите УРЛ адресе и користити их у облику ЦСС, ЈСОН, РЕГЕКС и КСПАТХ датотека. Дакле, веб скрапинг је сложен процес прикупљања информација аутоматски из мреже. Садашњи програми и решења за веб скраћење варирају од ад-хоц до потпуно аутоматизованих система који могу да конвертују читаве веб странице или блогове у корисне и добро структуриране информације - oscurecer una foto photoshop color.

Методе за спречавање илегалног скраћивања веб страница:

Вебмастер може да користи различите мере да успори или заустави штетне ботове. Најкорисније методе описане су у наставку:

1. Блокирајте ИП адресу:

Требали бисте блокирати спамере ИП адресу ручно или са неким поузданим алатима.

2. Онемогућите АПИ-ове веб услуга:

Добро је онемогућити АПИ веб сервисних услуга које могу изложити системи. Боте које користе низове агента могу се блокирати помоћу ове технике без проблема.

3. Пратите свој веб саобраћај:

Важно је за све нас да пратимо веб саобраћај као и његову квалитету. Ако нисте користили услуге СЕО и још увек примате велики број приказа, можда вам је погодио ботов промет.

4. Користите цаптцха:

Морате користити цаптцха обрасце да бисте се решили лоших ботова и скрипте веб странице . Најчешће, ботс не могу открити текст написан у цаптцха и нису у могућности да одговоре таквим изазовима. На тај начин, можете добити само људски саобраћај и ослободити се бота.

5. Комерцијалне анти-бот услуге:

Велики број компанија нуди антивирусне и анти-бот програме. Такође имају низ антисрпских услуга за вебмастере, блогере, програмере и програмере. Можете искористити било коју од ових услуга како бисте се ослободили илегалног сплетног стругања.

Два различита начина кориштења веб скрипера на мрежи:

Са веб скрапером, можете једноставно направити ситемапове и навигирати на веб локацији да бисте извадили значајне податке за себе.

1. Производи и цене производа:

Доказано је да оптимизација цена може помоћи у побољшању бруто профитне марже од десет до двадесет процената. Једном када ће производи и цене бити очишћени, биће вам лакше да знате како да повећате своје пословање на мрежи и како да продате максималан број производа и услуга. Овај метод се широко користи од туристичких веб локација, компанија за електронску трговину и других сличних он-лине компанија.

2. Пратите своје присуство на мрежи лако:

То је важан и важан аспект сплетног стругања где су пословни профили и прегледи локација очишћени. Користи се за проверу перформанси одређеног производа или услуге, реакције и понашања корисника и будућности пословања. Ова веб стратегија за скраћење може помоћи у изради листа и табела на основу прегледа корисника и пословне аналитике.

December 22, 2017