Back to Question Center
0

Семалт Ревиев - Софтвер за вађење података за ваше онлине пројекте

1 answers:

могу се интегрисати са било којим веб прегледачима. Само треба да указујете на поља података која желите да сакупљате, и ови алати ће учинити све остало за вас. Они су дизајнирани за предузећа и стручњаке и не захтевају техничке вештине. Неки од ових алата су компатибилни са Виндовсом, док су други корисни за кориснике Линука.

1. 80 ногу

80 ногу је чувена услуга пузања и пражњења података. Омогућава вам да креирате и покренете Веб претражите како бисте добили жељене резултате - mobile and web development. 80легова је изграђена на врху дистрибуиране мрежне рачунарске мреже и отклања податке са различитих веб страница у року од неколико минута.

2. ПарсеХуб

ПарсеХуб је један од најбољих и најчудеснијих веб скрапинг софтвера за ваше онлине пројекте. Он извлачи корисне и читљиве податке са различитих веб страница и увози резултате у Ајак и Јавасцрипт формате. Користећи овај програм, можете претраживати формуларе, отворити падајуће падове, пријавити се на различите локације и извући податке са мапа и табела на једноставан начин. Излази се испоручују у облику ЈСОН и Екцел.

3. Увоз. ио

Увоз. ио је ефикасан и поуздан алат за скраћивање података . Погодан је за независне компаније мултинационалним брендовима и може унапредити ваше академско истраживање. Одлично је за новинаре и помаже им прикупљање информација са различитих веб страница. Овај алат за скраћивање података испоручује СааС производ, омогућавајући вам да претварате сирове податке у потребне форме.

4. Деки. ио

У комбинацији са напредном технологијом машинског учења, Деки. Ио је диван и један од најквалитетнијих веб скрапинг софтвера на Интернету. Развија га Хенрик, компјутерски програмер, и аутоматизује процес очвршћавања података који вам даје најбоље могуће резултате. Деки-овој Интелигентној платформи за аутоматизацију је повјерио више од 20 хиљада компанија, попут Самсунг, Мицрософт, Амазон и ПвЦ.

5. Вебхоусе. ио

Вебхоусе. Ио помаже предузећима прикупљање, скраћивање и организовање података на ефикасан и ефикасан начин. То је програм заснован на облаку који је једноставан за коришћење и пружа тренутне резултате. Вебхоусе. Ио је одлична алтернатива Мозенди и може се распоредити на нивоу пословне јединице. Користећи ову алатку, можете објавити резултате у ТСВ, ЈСОН, ЦСВ и КСМЛ формати.

6. Сцрапингхуб

Сцрапингхуб је један од најкориснијих програма за скраћивање података који се користе. Омогућава нам да скину или извучемо различите веб странице без икаквог знања о програмирању. Штавише, Сцрапингхуб нам даје моћ пузних веб локација са више ИП адреса или локација.

7. Висуал Сцрапер

Висуал Сцрапер је одличан за екстракцију података из слика и ПДФ датотека. Постоји тешко да предузећа и програмери прикупљају информације са сајтова друштвених медија, али Висуал Сцрапер може прикупити податке са Фацебоок-а и Твиттер-а такође. Њен онлине претраживач вам олакшава индексирање веб страница и побољшава укупне перформансе вашег сајта.

8. Оутвит Хуб

Оутвит Хуб је напредна веб сцрапинг апликација. Дизајниран је тако да скрива информације из локалних и онлине извора и препознаје УРЛ-ове, слике, веб документе и фразе, што олакшава и побољшава ваш рад. Она може да обезбеди резултате у неорганизованим и организованим форматима и извози своје податке у табеларне таблице.

December 22, 2017