Back to Question Center
0

Како повећати свој чин и оптимизирати своје цене користећи Амазон Ранк Трацкер?

1 answers:

Амазон кеиворд ранк трацкер је корисно онлине софтвер који је дизајниран да помогне вебмастрима да се такмиче на овој трговачкој платформи. Омогућава промоцију Амазон производа безбројним дневним купцима и повећањем обима продаје.

Редовно користите овај алат како бисте побољшали присуство вашег бренда на Амазон. Требали бисте континуирано пратити циљане кључне речи да бисте одржали и ојачали своје позиције - counterfeit australian money for sale. Амазон трацкер алат заузима све проблеме аутоматизацијом процеса праћења позиција кључних речи. Потребно је да потрошите пуно времена на ручно тражење кључних речи и структурирање података. Све ове акције ће бити обављене аутоматски у кратком року. Амазон трацкер проверава своје рангове више пута дневно, пружајући вам најрелевантније и најновије информације. На пример, ако знате где су ваше рангирање онда можете радити под њиховим побољшањем. Или ако већ имате највишу позицију на Амазон СЕРП-у, можете радити на рангирању за још један израз за претрагу, повећавајући шансе ваших производа који се приказују у резултатима претраге.

Због тога, користећи Амазон ранк трацкер, увек ћете бити корак испред својих конкурената.

Које су најважније предности Амазон ранк трацкера?

  • Познате тренутне ранг листе циљаних кључних речи

Ако желите да успете на Амазон, позиција. Ови подаци вам могу помоћи да побољшате свој ранг Амазон странице и привучете више потенцијалних купаца за ваш бренд.

  • Можете пратити промене у ранг листи

Све промене на ранг листама показују да се нешто десило са вашим брендом. Може се или смањити или повећати у Амазон ранг листи на којима морате одмах реаговати. Амазон ранк трацкер вам пружа све ове податке и омогућава вам да предузмете циљану акцију како бисте одмах побољшали ситуацију у рангирању.

  • Циљање нових термина за претраживање

Овај алат омогућава додавање нових појмова за претрагу систему и процијените њихов потенцијал за циљање на вашу Амазон листу. Амазон ранк трацкер ће вам показати обим претраге за сваку циљану кључну реч, дајући вам прилику да одредите да ли вреди циљати или не. Висок ниво претраживања циљане кључне речи може указати и на високу конкурентност и популарност међу корисницима. По правилу је сувише компликовано да би се највише звали за кључне речи великог обима, и можда би вам било боље да обратите пажњу на мање конкурентне услове који ће вас такође довести на ТОП страницу са резултатима претраге.

Овај алат омогућава Амазон трговцима да прате конкурентске потенцијалне кључне речи

  • . Можете додати једну од кључних ријечи коју ваши конкуренти рангирају, упоређујете са истим као и ваши и видите како се рангирају. Ако не прецизно знате које кључне ријечи ваши конкуренти користе за рангирање, можете проверити назив производа и опис њиховог производа.

December 22, 2017