Back to Question Center
0

Семалт Екперт Схарес Листу алата за извлачење Веба

1 answers:

Да ли морате да направите веб локацију или да преузмете своје РСС феедове са тачним, корисним и аутентичним подацима, можете користити опсег стругања и екстракције података.

Ако желите редовно прикупљати податке о производима са веб странице, морате се одлучити за Мозенду. А ако морате да гребете различите путничке портале, сајтове друштвених медија и вести, онда су Уипатх и Кимоно најбољи за вас.

Са овим 3 алата, можете аутоматизирати пројекте испуњавања формулара и истраживати на Интернету.

1 - buy real and fake passport online. Кимоно

Кимоно је чувена веб екстракција и екран. Идеалан је за оне који желе да ојачају своје пословање са живим подацима, а не требају вам вештине кодирања да бисте добили користи од Кимоно. Може вам уштедјети вријеме и попунити вашу веб страницу са разбијањем података. Само морате да преузмете и инсталирајте ову алатку, истакните своје елементе странице и дате неке примере како би Кимоно могао правилно да обавља своје функције. То је бесплатан програм са различитим карактеристикама и погодан је за предузећа и фрееланцере. Кимоно означава ваше податке у ЈСОН и ЦСВ форматима и креира АПИ-е за своје веб странице, чувајући их у својој бази података за каснију употребу. Не захтева никакву навигацију странице и убрзава радове за вађење података.

2. Мозенда

Мозенда је бесплатна десктоп апликација и програм за скрининг екрана. Помаже нам да скину све податке са неограничених веб страница. Ова услуга ће третирати све веб странице као потенцијални извор података, а не требају вам никакве програмске вештине које би могле добити од Мозенде. Препоручује га велики број програмера и СЕО стручњака. Само требате послати своје веб странице и пустити Мозенду да обавља своје задатке. Можете лако приступити Мозендиној АПИ-у и добити тачне информације. Она ће нас водити кроз процес очвршћавања екрана кроз своје сцреенсхоте и може процесирати стотине до хиљада веб страница у року од сат времена. Овај програм је једноставан за коришћење и не захтева никакве техничке вјештине. Понекад Мозенда може извлачити податке и обрадити странице веб странице у року од 24 сата, а то је једини недостатак овог алата.

3. Уипатх

Уипатх је специјализован за креирање различитих веб страница и обраду већег броја веб страница за кориснике. То је један од најпоузданијих и најквалитетнијих програма за скраћење и екстракцију података. Савршен је за кодере и веб програмера и може лако превазићи све изазове изузимања података као што је навигација страница. Очврсава не само ваше веб странице, већ и различите ПДФ датотеке. Потребно је само отворити овај веб сцрапинг чаробњака и истакнути информације које требате за стргање. Уипатх ће стргати на хиљаде веб страница у року од сат времена, дајући вам тачне и ажуриране податке у одговарајућим колонама.

December 22, 2017