Back to Question Center
0

Како да добијете повратне линкове на слободне и директне начине?

1 answers:

Спољни или долазни линкови служе као мотор за СЕО у нашим данима. Повратне линије су веома цењени од стране претраживача, посебно од стране Гоогле-а и помажу им да одреде ранг рангирања странице на страници резултата претраживања. Према неким изворима, улазне везе су други Гоогле ранг фактор након релевантности садржаја. Без повратних линија ваш посао неће бити видљив потенцијалним купцима, а потом ће бити губитак.

Данас рангирани алгоритми не функционишу исто као и неколико година пре него што је број долазних веза био најзначајнији фактор за корисни профил везе. Тренутно, претраживачи оцјењују квалитет повратних копија, а не њихову количину - vps windows 10$. Важно је из којих извора долазе ваше везе и колико су релевантне за садржај на веб страници. У ствари, претраживачи користе многе факторе за одређивање квалитета улазних веза за рангирање сајтова. Међутим, искусни линк-конструктори разликују четири широке категорије - релевантност, поверење, различитост и ауторитет. Дакле, све ваше долазне везе требају следити ова четири неопходна критеријума. Ако не поштују ове захтеве, покушајте да побољшате њихов квалитет или да користите Гоогле Дисавов алат да бисте их уопште уклонили.

Дакле, да размотримо неке битне елементе како да добијемо квалитетне повратне линкове са реномираних и поузданих сајтова.

Начини добијања добрих повратних линија за побољшање рангирања странице странице

Циљ изградње везе није да ваши линкови изгледају природно је да ваше везе буду природне. Најсложенији начин за стварање повратних линкова је стварање квалитета и ангажовање садржаја како би се корисници повезали на њега. Међутим, у стварности, то се не дешава увек. Ефикаснији начин је усмеравање високо ауторитативних веб извора са садржајем на који они желе да се повежу. Проблем је у томе што је тешко набавити везе са високих страница ПагеРанк јер они раде само са популарним доменима и имају изузетно квалитетне стандарде. Међутим, у овом ставу окупљаћемо вам неке ефикасне стратегије изградње линкова које ће вам помоћи да добијете добре повратне везе.

  • Техника покретног човека коју је установио Бриан Деан

Морате направити истраживање тржишне нише и наћи веб странице или веб странице које више нису доступне. У следећој фази, потребно је да користите било коју професионалну технику пајкања веза и сазнате домене које се повезују на страницу која више не постоји. Да бисте добили ове информације, можете користити Семалт Веб Анализер или Мајестиц Правлинг Тоол. У следећој фази, морате разликовати од значаја за вашу индустрију и вриједне домене. Направите нови део садржаја или узмите један од ваших постојећих чланака ако се држе точке и понудите власницима сајта да замене недоступне везе са новом са ваше странице. У већини случајева, власници веб страница се слажу о овом предлогу пошто је то одлична прилика да обогате свој профил везе са још једном бацкфинком дофоллов.

  • Метода замене линкова

На почетку може изгледати као раније споменута техника грађења веза Бриан Деан. Међутим, у пракси није исто. Према овом методу, потребно је да анализирате своје циљане домене и сазнате неисправне линкове који воде до недоступних страница. Затим помоћу Гоогле-овог Цхроме Брокен Линк Цхецкер Ектенсион-а морате пронаћи везе које указују на странице грешке из одређеног извора веба. Користећи ову Гоогле екстензију, моћи ћете да пронађете небројени број неисправних веза. Морате да решите ове везе и пронађете само релевантне и оне које генеришу саобраћај. Затим морате креирати садржај на истој теми о томе како се веб локација и посвећује са бољем понудом циљаним доменима, нудећи их да повежу на вашу веб локацију уместо на грешку.

December 22, 2017