Back to Question Center
0

Можете ли ми рећи како да добијем повратне линкове ЕДУ-а?

1 answers:

Био сам у индустрији Сеарцх Енгине Оптимизатион већ пет година. И схватам важност доброг разумевања како добити повратне линкове ЕДУ-а. Зато ћу у овој дискусији показати скалабилну стратегију која ће дати прилично значајан напредак на вашој веб страници или блогу. Ова стратегија се углавном клади на стипендирање, и заправо ће омогућити да сви зарађују тако прецизне образовне везе без плаћања пени, барем директно. Дакле, у наставку ћу вам показати како да добијете повратне линкове ЕДУ-а са водичем корак по корак који сам недавно тестирао интерно како бих направио свој сопствени скуп од 15 веза са образовним сајтовима кроз период од око два или три месеца. Да, то је био прилично дуготрајан задатак, али ће се увек платити сигурно - hard disk logic board.

Како да добијете ЕДУ Бацклинкс - Практични водич

Тиер 1: Избор правог циља

Пре него што почнемо, одабир праве циљне публике и релевантне нише једнако је важан не само за природне повратне везе, већ и за право разумијевање како да добије повратне линкове ЕДУ-а и да од самог почетка кренемо на праву стазу. Мислим чак и у случају наизглед разумљивих обрасца изградње образовних веза, и даље ћете морати знати своју циљну публику, која би требала бити веома релевантна за тему вашег веб сајта или блог-а. Ставите га на обичан енглески, све што треба да започнете је идентификација публике ученика. Док ћете зарадити неке вриједне образовне повратне линкове, побрините се да ће бити веома заинтересовани за ваш будући програм стипендирања.

Тиер 2: Креирање странице за стипендију

Следеће, радите на страници о стипендирању. Иако је то једноставан задатак да креирате ову врсту садржаја, ево неколико метака за вас да обратите посебну пажњу. Уверите се да имате све на месту за следеће:

  • Опис компаније - учините га кратким и још увек потпуно потпуним, нешто попут "интернационалне стипендије". "Затим повежите га интерно на своју почетну страницу, као и друге важне одељке за пролазак сок везе.
  • Подобност - мораћете да направите све што је могуће лично прилагођено вашим циљним студентима. Обавезно узмите у обзир да ли имају распоред пуног радног времена или скраћеног радног времена, било који специфични курс који се односи на ваш главни предмет, којој земљи (граду или локалном) вероватно долази итд.
  • Вредност износа - наравно, износ стипендије у великој мери зависи од вашег буџета за изградњу везе. Али, што се мене тиче, препоручујем да то поставите на око хиљаду долара. У супротном, то не би могло да привуче било какве угледне образовне установе и њихове студије.
  • Детаљи о примени - све што вам треба овде је да обликујете јасан и разумљив одељак. Ваш главни образац пријаве ће користити сваки кандидат за подношење програма стипендирања. На тај начин обавезно наведите рок и датуме награда.


Ниво 3: Могућности истраживања

Што се тиче мене, Изградња едукативне линије Користила сам Екцелову табелу. На тај начин, могу се бавити прецизним надгледањем свих мојих задатака путем странице о листингу стипендија, статуса односа, имена, адресе е-поште, домена, примедби итд.То би ствари олакшало!

Тиер 4: Завршавање Оутреацх-а

На крају, како би сте добили пуно разумевање како добити повратне линкове ЕДУ-а, мораћете да довршите оутреацх. А овде ћете морати креативно радити и напорно радити како бисте коначно пронашли праву контакт особу. Запамтите, сви универзитети и колеџи имају одговорне чланове особља на које се могу обратити. Дакле, све што вам је потребно је да направите чврст предлог е-поште и пошаљете смјештаје онима који се надају позитивном одговору. Када то буде завршено, морат ћете само послати податке о свом програму стипендирања или попунити посебан образац образовне установе.

December 22, 2017