Back to Question Center
0

Семалт Ревиев: алатке за скрипање веб података које вам заиста могу помоћи

1 answers:

Знамо да је веб скрапинг компликовано техника која подразумијева циљање и извлачење информација са различитих веб страница. Већина предузећа зависи од података, а једноставна алатка за скраћење веба може да реши различите проблеме повезане са подацима пружајући нам динамичнији и кориснији садржај.

Опционалне предности алата за веб скрапинг су једноставне за коришћење и могу извући тачне податке у року од неколико секунди. Неке од опција су бесплатне, док су остали плаћени. Алатке за скраћење веба имају тенденцију да се разликују једна од друге на основу њихових функција, опција и преносивости. Неки од њих захтевају кодове, док други не захтевају да имате вештине у програмирању - online graphing tools.

1. ПарсеХуб

ПарсеХуб узима подршку колачића, преусмеравања, ЈаваСцрипт и АЈАКС за пузање и скраћивање више веб локација. Она може идентификовати и извући информације, захваљујући технологији за учење машинерије ради омогућавања тога. ПарсеХуб је најслабији и најприкладнији алат за скрипање веб података до данас, генерисање излазних датотека у различитим форматима. Идеалан је за кориснике Линука и Виндовса и представља бесплатну веб апликацију са пет опција за пузање.

2. Агенти

Без обзира да ли желите да извучете велику количину података или планирате неке пројекте за пузање на вебу, Агенти ће вам обављати много задатака. Користећи овај алат, можете истовремено покренути различите радове за скраћење и чувати велику количину података. Он нам пружа очвршћене податке у формама ЈСОН, ТСВ и ЦСВ и користи АПИ-е за аутоматизацију прикупљања података на програмском језику по вашем избору. Његова бесплатна верзија има ограничен број опција, тако да можете искористити плаћену верзију која долази са гаранцијом новца.

3. ЦлоудСцрапе

ЦлоудСцрапе је још једна веб алатка за скраћивање података која подржава огромну колекцију података и не захтева преузимање. Ова апликација заснована на прегледачу може лако подесити своје претраживаче и извадити податке у реалном времену за вас. Касније можете сачувати извучене податке на Гоогле диску и кутији. нет или га извозите као ЦСВ и ЈСОН.

4. Датахут

Датахут је високо скалабилан, флексибилан и вишенаменски алат за извлачење веб података за све ваше потребе података. Можете добити тачне информације по повољним цијенама и 100% гаранцију за повраћај новца. Требало би имати на уму да не постоји бесплатна верзија Датахута, али његова премија је повољна за буџет и погодна за стартупе и успостављене компаније. Она агрегира податке са више локација и сакупља производе, садржај, слике и профиле за вас.

5. Вебхоусе. ио

Вебхоусе. ио је веб апликација која пружа директан и једноставан приступ структурираним подацима и користи технологију претраживања веба за обављање различитих функција. Има могућност да индексира вашу локацију и извуче податке са различитих веб страница на више од 200 језика. Подржава РСС, ЈСОН, ХТМЛ и КСМЛ датотеке.

6. Фиветран

Један од најбољих алата за скраћивање података је Фиветран. То је моћан и поуздан дата екстрактор и штеди вашу енергију и време. У датом тренутку, Фиветран може издвојити од 100 до 100000 веб страница без икаквог проблема.

December 22, 2017