Back to Question Center
0

Да ли можете да ми помогнете да изаберем прави Амазон Кеиворд Трацкер да преузме водство на тржишту?

1 answers:

Без обзира на категорију индустрије или производа у којој се продаје, требало би да одржите своје странице производа добро оптимизоване како бисте имали јаче шансе да успешно завршите све већи број продајних понуда. Иако је Амазон вјероватно водећи светски трговац за е-трговину и испоруку, већ имате превише посла, превише за праћење и превише за побољшање тамо. Дакле, како управљати свим оним временским и понекад заиста радно интензивним поступцима? Ево тачно када Амазон кеи трацкер и конкурентски истраживачки алати долазе у игру.

Наравно, нема коначног софтвера или онлине оквира да учините све за вас на начин који се сам управља. Али следеће алатке за тражење кључних речи Амазон и корисни помоћници софтвера могу много олакшати ствари. Најмање оне које се тичу дубинских истраживања кључних речи и вредног конкурентног увида који су толико потребни да преживи на оном стварно заглављеном и високо конкурентном тржишту.

Топ 3 Амазон Кеиворд Трацкер Алатке

Планер Гоогле кључних речи

Озбиљно, препоручујем тражите гиганта као вашу идеално решење за кицкстарт да бисте наставили са свеобухватним истраживањем кључних речи на правом путу од самог почетка - science project graph. Мислим да упркос овом подразумеваном сету алата није посебно прилагођено за продају на Амазон-у, ипак је веома корисно за добијање велике слике потенцијално победничких комбинација претраживања које користе прави купци широм свијета, као и основно разумијевање релативних вриједности претраживања и тренутни ниво конкуренције, нарочито за ваше прецизно усмерене кључне фразе дугог репа.

Имајте на уму да је Гоогле Планнер за кључне речи само први корак на путу преузимања водећег тржишта. То значи да ћете касније морати да изаберете сопствену алатку за тражење кључних речи Амазон под било којим околностима - само да бисте избегли доводјење у заблуду са прилично искривљеним скупом података извучених из превише различитих извора које нужно немају јаку куповну намеру.

ФресхКеи

Иако следећи Амазон алат за тражење кључних речи није доступан бесплатно (кошта нешто око 20 долара месечно), то се дефинитивно исплати , сигурно. ФресхКеи алат за предлоге кључних речи може постати лепо место да коначно настави са више циљаних идеја о кључним ријечима, корисним и далекосежним варијацијама, ЛСИ дугогодишњим кључним ријечима, као и врло практичном категоризацијом - далеко изван првобитног концепта претраживања оптимизације. Уместо да се ограничите само једним основним алатом или скупљањем новца на све напредне и стога плаћене опције, препоручујем да ФресхКеи покушате као скоро неограничени извор освајања кључних ријечи и стварно корисну ствар када је ријеч о елиминацији потенцијално негативних термина за претраживање као и да оштетите свој ранг потенцијал на Амазон.

Соовле

Последњи Амазон алат за кључне речи за данас је Соовле, бесплатан и једноставан за кориштење рјешење неопходно за одржавање ваших листа производа увијек ажурно без проводења превише времена о ручном истраживању. Истражите најчешће тражене захтеве производа који живе купци чине свакодневне куповине не само са Амазоном, већ и на другим популарним е-трговачким платформама, као што су еБаи или Алибаба продавница. Штавише, овај онлине помоћник може показати своје најјачу страну посебно када је у питању размишљање о масовној количини обећавајућих идеја о кључним ријечима и експериментисању са најбољим популарним комбинацијама претраживања које корисници живе користе на више главних претраживача.

December 22, 2017