Back to Question Center
0

Који су проактивни начини за подношење вашег сајта за повратне линкове?

1 answers:

Ако се питате да ли је изградња везе још увек жива или не, овај чланак ће вам дати јасан одговор на ово питање.

Са сигурношћу можемо рећи да повезивање зграда има велики утицај на рангирање и ауторитет марке. Влахови линкови користе претраживачи како би се утврдило колико је релевантан веб извор за кључне ријечи на које се рангира.


У стварности се може сматрати само неприродно повезивање. Гоогле много се бави квалитетом долазних веза и открива све програме за изградњу спамми линкова. Непристрасне везе не могу бити дневни задатак за професионалне вебмастере који имају одговорност за генерисање саобраћаја на еколошком сајту. Данас ваш број веза није ништа. После последње Гоогле ажурирања у 2012. години, све неједнако креиране повратне везе морају бити деиндексоване.

Због тога ћемо у овом чланку говорити само о изградњи органске везе која је и даље корисна 2017. Квалитетни садржај погађа крајње резултате изградње природних веза. Сви ваши напори ће бити награђени вишим рангом на страници резултата претраге. Ако желите да добијете стални органски ток саобраћаја, потребно је да направите низ различитих независних, висококвалитетних повратних линија.

Да бисте подигли свој ауторитет за домен, потребно је да изградите везе на високим ПР изворима извора који су високо цењени од стране Гооглеа. По правилу, изгледа да је компликовано стварање веза на таквим изворима веба ако имате мали или нови посао. Међутим, и даље је могуће, а ја ћу рећи зашто. Само следите тактику за изградњу везе испод, и почећете да видите повећање промета.

Како послати своју страницу за повратне линкове?

  • Будите активни корисник на Куора

Куора је савршени образовни веб извор који је дизајниран да помогне корисницима да реше своја питања. Она је бесплатна и отворена за широку платформу публике која пружа погодности за кориснике и вебмастере. Све што треба да урадите је да потражите кључне речи везане за тржишну нишу. Као резултат тога, на стотине хиљада не бисте одговорили на питања. Затим вратите се на питања у којима се осећате професионално, а ако постоји одређени део контакта на вашој веб страници који може помоћи да пружите више информација о теми, поставите везу са њим. ХАРО

Други високи ПР изворни извор, где можете направити органске и квалитетне повратне линкове је ХАРО (помозите репортеру). То је платформа у којој новинар иде кад им треба помоћ. Они објављују своја питања, а ако им можете пружити одговарајући и корисни одговор, добијате прилику да добијете неку слободу штампе. Шема за претраживање одговарајућих питања делује исто као и на Куора. Морате извршити претрагу према циљаним условима претраживања и одговорити само на та питања у којима се осећате компетентним. Ако новинар открије ваш квалитет одговора, он ће га објавити на сајту вести или у часопису попут Форбеса, часописа претраживача или предузетника. Као резултат тога, добићете квалитетни линк сок и циљани проток саобраћаја. Наравно да нећете добити тоне линкова са ових платформи за вести, али свакако ће побољшати ваш профил везе Source .

December 22, 2017