Back to Question Center
0

Можете ли ми помоћи да пронађем високе ПР линковине за продају?

1 answers:

Признајем да уопште није лако пронаћи право и сигурно место које нуди велике ПР линковине за продају. И наравно, скоро је немогуће изградити довољне повратне везе са високим ауторитетима за домене, ПагеРанк и Паге Аутхорити - на чисто природан начин, без плаћених послова. Идеално је да користите само легитимне изворе да бисте добили квалитетне повратне линкове који показују на веб странице ваше странице или блога. И имам гомилу места за проналажење високих ПР линкова за продају - надам се да ће са најмањим ризиком бити изложен рангирању с Гоогле-ом.

Права места са високим ПР линковима за продају

Нема потребе да трошите време које вам даје досадан подсетник - било која радња која укључује плаћене линкове за СЕО увек бити дефинитивно ризични подухват. Због тога ћу вам показати неколико провјерених и мање-више сигурних мјеста. Ако сте довољно храбри (или безбрижни - ко зна?), Ево вам гдје можете подарити свој СЕО - бар без подизања црвене заставице са Гоогле-ом одмах.

  • Управљање везама - овај ресурс се може препоручити као најбоља могућност да ваш први покушај добије плаћене повратне линије наизглед природног квалитета како бисте подигли свој СЕО на скали. Ту можете пронаћи широку доступност различитих веза с различитим резултатима ДА, ПА и ПагеРанк. Напомена, имајући у виду да је ваш буџет сувише јак, ова опција би била ваш најбољи избор - нудећи највероватније најскупље ценовне ознаке међу осталим провјереним местима која се баве високим ПР линковима за продају.

  • Блацк Хат Линкс - је друго најбоље место за куповину или неколико изврсних линкова или чак велики сет који долази у расутом и са попустом Цена. Али препоручујем да узмем у обзир овај извор плаћене линкове само у случају да сте спремни одмах да купите најмање 50-60 веза. И посебна карактеристика овог места је да скоро сваки бацклинк који можете купити долази са атрибутом ДоФоллов доступним.
  • Фиверр - упркос томе што је ова локација позната међу дигиталним маркетингом и заједницама маркетинга филијале, и даље може постати врло добра опција за оне који траже високе ПР линковине за продају. Запазите, међутим, да ће вам Фиверр донијети мјерљиви напредак у СЕО-у само ако се пажљиво користи. Мислим да има превише различитих аутоматизованих алата на располагању, тако да никада не би требало да бринете да бисте добили што више веза. Запамтите да ће прекомјерно брзе добитке у изградњи везе увек бити сумњиве у очима Гоогле-а.
  • Бацклинкс Хуб - је последња опција коју смем препоручити покушати купити квалитетне повратне линкове за СЕО. Међу њеним најјачим странама је годишња гаранција која долази са сваким бацклинк купљеним на Бацклинкс Хуб-у. Чини се да овај ресурс више клади на квалитет него на приступачност. Међутим, уобичајене ознаке цена можда изгледају мало заузете Source .
December 22, 2017