Back to Question Center
0

Који су могући начини за повратне линије следеће године?

1 answers:

Сви који раде на дигиталном тржишту знају да је изградња линкова од кључног значаја за успјех када је у питању подизање ауторитета веб странице и добијање вишег ранга на СЕРП. Ако бисте желели рангирати на СЕРП-у, потребно је више линкова. Ваш квалитет и савршено израђени садржај ваши потенцијални читачи неће видети ако нема веза. Дакле, квалитетне повратне линије су данас један од најзначајнијих фактора у оптимизацији претраживача. Сви врхунски артикли и постови имају тоне веза од других извора квалитета који им указују на њих. Линкови служе као гласови за странице које Гоогле сматра ауторитативним. Гоогле сматра да је странице са више хиљада повезаних линкова угледније од странице са десет линкова. Међутим, ако ове везе долазе из поузданих познатих веб извора, они ће коштати хиљаде екстерних веза средњег квалитета.

how to get backlinks 2018

Живимо у свету у којем сва предузећа требају повратне везе. Тржиште их тражи свакодневно, и постаје прилично изазовно да остане на врху ове игре. Многи маркетиншци једноставно заустављају своје кампање за изградњу везе јер сматрају да су досадни, бесмислени и непоштивани. Међутим, то није начин да се одрекне. Да бисте повећали органски саобраћај, потребно је да направите квалитетни профил уназад. Дакле, добијање повратних линија у 2017, 2018 и свим наредним годинама ће бити од велике важности. Постоје неки непроменљиви методи које можете користити у кампањи за изградњу линка како бисте добили видљив резултат. У овом чланку ближе ћемо погледати ове технике и савјете о кампању за изградњу везе које још увијек раде за 2018.

Како добити повратне линкове у 2018?
 • Гостовање је одлична прилика за вожњу новог и циљаног саобраћаја на вашој веб страници. То је релевантан и нишан специфичан начин за стварање сокова с квалитетном везом. Штавише, то вам даје прилику да се бринете као стручњак за индустрију и показујете корисницима свој ауторитет.

  Савршен приступ за успостављање унутрашњих повратних линкова је да направите блог за вашу веб локацију. Међутим, објављивање на гостујућим сајтовима који већ имају високу власт и добру репутацију међу корисницима прикупе саобраћај који иначе не можете приступити. На сваком посту за госте, морате користити прилагођену линију аутора која се односи на вашу страницу. То ће служити за вас као бесплатну промоцију и побољшати ауторитет бренда. Напишете одличан чланак заснован на истраживању и као размјена за свој рад добијате вриједну бацклинк. Све изгледа фер, зар не? Дакле, примарни циљ овде је само гост пост на висококвалитетним сајтовима високог профила. Саветујем вам да не трошите стварање чланака за спамми веб странице лошег квалитета.

  how to get backlinks

  • Наведите утицај на своје постове

  Више сам сигуран да сте се суочили са чланцима везаним за особе са највишим ауторитетима и ваше нише утицајне особе. Они се ангажују и учине корисницима да кликну на њих. Такви чланци постају истакнути у кратком временском периоду пошто су ухватили и садржавали неке информације засноване на истраживању. Они који објављују такве чланке то чине из врло конкретног разлога. Они желе да добију квалитетније повратне линкове кроз ове чланке. Дакле, када помињете познате људе у својим чланцима, највероватније ћете добити више циљаних веза на вашој веб страници. Још један плус од тога је да уље које утичу на ум може дијелити ове чланке својим бројним следбеницима Source .

  December 22, 2017