Back to Question Center
0

Можете ли ми показати најбоље приступе за добијање нових повратних линкова за СЕО?

1 answers:

Нема потребе да кажете да је изградња линкова недавно постала још важнија у Сеарцх Енгине Оптимизатион (СЕО) него икада раније. Зато добивање нових повратних података - природно и органски - је МУСТ за сваког вебмастера и власника сајта који жели да постигне велики напредак у СЕО-у, а њихови онлине пројекти се виде као најбољи резултати претраге. Хајде да се суочимо са тим - стицањем нових линкова које стварно раде за бољу онлине промоцију није само њихово поверење или популарност. Мислим да је природна веза зграда уствари само да испоручује стварну вредност са вашом вебсајтом или блогом - на крају, да преузмете вођство над конкурентима нишана и направите сопствени пројекат вредан дељења, помињања и повезивања са. Дакле, нема потребе само да се удаљите од покушаја да зграбите максималну количину нових линкова. Било би далеко боље поставити нагласак на њихов квалитет и органску природу - прије свега. На тај начин, дозволите ми да вам покажем неке коришћене приступе учењу нових повратних линкова на најбољи могући начин - са вашим садржајем.

Јединствени садржај који даје више вредности

Прије свега другог, свака веб страница или блог треба имати солидан садржај странице који пружа велику вредност заинтересованој публици корисници или циљна ниша потенцијалних купаца о којима се очекује да буду претворени у стварне клијенте. На тај начин, поготово ваше веб странице Гоогле може препознати као пожељније за ширу онлине експозицију, а не на било које друге веб странице или блогове везане за предметну дискусију или исту пословну индустрију. Штавише, зарађивањем нових линкова са јединственим и квалитетним садржајем ћете значити да ћете имати користи од контекстуалних веза, такође познатих као најмоћнијих у Вхите-Хат СЕО.

Оптимизација садржаја и визуализација

Размотрите преобликовање дела ваших текстова (или бар најгоре досадније) у неке добро оптимизоване и дефинитивно атрактивније средство визуелног садржаја. Овде мислим да вам се препоручује да уложите своје време у креирање најквалитетнијих популарних садржаја за које се може очекивати да ће вам донијети већи промет на вебу, и истовремено привући највећи број бендова - готово на начин који сами управља. На тај начин, боље се усредсредите на стварање визуелно привлачних инфографика, табела, графике са додатом вредношћу која ће вам створити више повратних линија кроз средњорочни потенцијал.

Гостовање блогова који гради власт

Приступ неким популарним блогерима у вашој ниши или врхунским утицајима који су релевантни за вашу пословну индустрију је и даље одличан начин не само да бисте зарадили неколико нових линкова са веома јаком ПагеРанк, већ да бисте изградили сопствени ауторитет и поверење међу корисницима. На крају - да постанете водећи извор стручних знања на терену, стога преузимајући вођство и стварање ваше веб странице или блога истичу се од конкуренције за претраживање. У исто време, међутим, не заборавите да сваки пут када квалитетним гостима доставите своје колеге блогере - зарађујете заслужене повратне линије да бисте водили још вернијих посетилаца на своје странице Source . Само уверите се да пишете добро тражене чланке за госте и само убедљиве поруке за блог за праву сврху - и завршили сте!

December 22, 2017