Back to Question Center
0

Гдје пронаћи високу ПР еду бацклинкс листу?

1 answers:

Еду домени се сматрају најмоћнијим на интернету. Повратне линије које долазе са ових локација имају пуно ауторитета и вриједности за повезане веб изворе.

Еду повратне везе су везе које долазе из високо ауторитативних образовних веб извора. Гоогле привлачи такве везе као вјеран и најактивнији и даје кредит повезаном домену. Другим речима, неколико квалитетних ЕДУ линкова може донијети више вриједности вашој веб локацији него хиљаде веза са ниским или средњим квалитетом. Они могу знатно повећати ваш ранг и помоћи вам да нађете на ТОП страници са резултатима претраге.

По правилу, еду домене нису лако доступне и само они који имају сертификовано образовно установо могу изградити своје веб изворе на еду доменима. Штавише, највећи број еду домена је већ дуже време. Веб извори који већ дуго постоје на вебу имају доста долазних веза, а потом и високог ПагеРанк-а. Због тога је логично направити листу повратних линкова за еду. Што се тиче мене, Гоогле даје услугу еду домену. Међутим, потребно је да радите напорно под вашим садржајем, оптимизацијом сајта и репутацијом бренда како бисте добили повратне линкове за еду. Због тога обрађују образовне садржаје базиране на истраживању и вјерују да се фокусирање на добијање неких поштујућих повратних линкова за оптимизацију претраживача може вам помоћи да боље оцијените.

Начин добијања листе еду повратних линкова

Неки вебмастери верују да је скоро немогуће добити бесплатне повратне линкове. Бројне препреке не дозвољавају вебмастрима да креирају улазне везе на повратне линкове еду. Тешко је изнети садржај, болно је пратити све захтјеве и друге смијешне разлоге који одржавају власнике веб страница од могућности еду линк-а.

Међутим, у стварности, све је много лакше. Ако знате шта радите, добивање повратних линкова из еду неће бити компликовано. Међутим, прво морате да дођете до ефикасне тактике везивања везе и идете за њима. Хајде да разговарамо о неким од њих.

  • Ресурсни центар

Један је од најлакших начина за добијање веза са било које домене, укључујући образовне ресурсе. Еду веб странице су велике на страницама са ресурсима. Може бити корисно за вебмастере који знају шта раде. Сигурно морате бити у специфичним нишама да користите ову технику изградње линкова. На пример, ако се ваше предузеће пласира у фитнес индустрију, можете га искористити. Обезбедите Гоогле претрагу користећи сљедеће упите: "сите:. еду фитнес + инурл: ресурси, "" сајт:. еду слим диет + инурл: линкови, "итд. Користеци ово истраживање, добићете листу еду веб извора. Морате се обратити власницима или администраторима веб сајта и испричати им о вашем релевантном веб извору са огромном количином информација о овој теми.

Ова веза је добра, али морате бити свесни да ће далеко од свих људи повезати на вашу страницу или садржај. Постоји ризик да значајан проценат вебмастера само прескочи ваш предлог. Међутим, морате га узети на адекватан начин јер је овај метод једноставан и не траје пуно времена. Због тога свака веза којом успете да ухватите на овај начин је победа за вас Source .

December 22, 2017