Back to Question Center
0

Како купити квалитетне повратне линкове и видети моју веб страницу на врху претраге Гоогле-а?

1 answers:

Прихваћено је да изградња квалитетног профила за позадину није прави начин да се ваш сајт учини на врху Гоогле-ових СЕРП-ова. Зашто? Само зато што су органске повратне везе већ познате као један од најснажнијих фактора (трећи најважнији сигнал, да би био прецизнији) од стране Гоогле-а приликом доделе позиције љествице у листи резултата претраживања. Штавише, они који већ знају како да купе квалитетне повратне везе никада не смеју да улажу мало времена и труда у зараду органских повратних линија уз високу ПР или ручно изградњу. То би се увек исплатило, сигуран сам.

how to buy quality backlinks

Шта више - најјачи образовни или владини повратни линкови (и. е. , долазећи од дот ЕДУ и тачних ГОВ извора са највишим повјерењем и ауторитетом) су још моћнији. Они могу значајно побољшати видљивост на мрежи за вероватно било које пословне веб странице или блогове - дајући својим робним маркама робусну експозицију на претрагу и пружајући много шире свијести јавности истовремено. И овде долази само једна хладна чињеница, наиме за оне који се и даље питају како да купе квалитетне повратне линкове са образовних или владиних веб страница. Да се ​​суочимо са тим - плаћање веза је само немогуће. Мислим да понекад не морате да знате како да купите квалитетне повратне линкове - једноставно зато што се могу само зарадити. Како? Најчешће ће им требати напоран рад на писању драгоценог дела садржаја, како би коначно примили жељену и вриједну бацклинк заузврат.

Враћамо се на почетак, покушајте да је сазнате - како безбедно купити квалитетне повратне линкове. Ствар је у томе што не постоје универзални водичи или савети са гарантованим резултатом. Мислим да не можете имати јасан и тачан акциони план за сигурно и разумно плаћање повратних линкова (нпр. е. , линкови који у ствари могу радити за ваш напредак, истовремено без подизања црвене заставице са Гоогле-ом). Заправо, пријављивање за плаћене линкове није ништа друго него сјајна шема Греи-Хат-а или чак Блацк-Хат СЕО. И наравно, најчешће се очекује да ће већина купљених повратних линкова изгледати природно за све - и живе тражиоце и пузне боте.

buy quality backlinks

Ипак, и даље верујем да је боље да избегнете преваривање са претраживачима - осим ако не желите да зарадите на брзину. Уосталом, ако сте и даље довољно храбри да бисте покушали да добијете неке плаћене повратне везе по сваку цену, узмите у обзир сљедеће ставке, бар да не бисте били ухваћени или преварени одједном:

  • извори или они који су отворено изјавили да су платили повратне линије за продају.
  • Побрините се да ваши потенцијални кандидати имају убедљиве домене и садржаје веб страница релевантне за вашу нишу или пословни топи.
  • Имајте двоструку провјеру над ауторитетом домена, овлаштењима страница и резултата ПагеРанк-а како бисте добили максимални промет и повјерење од шире публике.
  • Идеално би требало да се договорите са колегама блогера у вашој ниши. С обзиром на то да сте спремни да им понудите део драгоценог садржаја, то ће трајати неко вријеме. У супротном, они ће наплатити разумну накнаду. Све је у вези пословања, зар не?
  • Точки за бацклинк (размене), ПБН (у супротном, приватне блогове), као и јефтине услуге које нуде низак квалитет повратних линкова у расутом стању, или те досадне електронске поруке ружно потискују своје пласмане на велике изворе ПР-а само - избегавајте такве "провајдере" по сваку цијену. Једноставно зато што су већ позвали на ранг казну (или чак трајну забрану претраге). Пре или касније, Гоогле долази по њих све - и сами бескрупулозни "провајдери", као и њихови несрећни "клијенти" Source .
December 22, 2017