Back to Question Center
0

Можете ли ми рећи како повратне везе раде како би повећале мој веб саобраћај?

1 answers:

Данас се превише почетника вебмастера и власника приватних компанија често више фокусира на оптимизацију претраживача на страници (на примјер, кључне ријечи, архитектура веб странице итд.). И често они не плаћају довољно пажње на то како повратне везе раде за свеобухватне перформансе њихових веб страница. На тај начин, они једноставно занемарују значај повратних линкова - пошто већина стручњака у индустрији вјерује да квалитетне повратне везе обично узимају око 80% укупне вриједности веб странице с аспекта главног алгоритма претраживача од стране Гоогле-а. Дакле, описујући како повратне везе раде за вашу веб локацију, једноставно можемо признати да их култивирање од других извора веба који показују на вашу веб страницу директно побољшавају видљивост на мрежи за претрагу. Због тога, када је у питању изградња везе, често се види као превелику прилику само да се то пренесе.

how backlinks work

Ипак, неки људи се и даље држе даље од повратних веза. Ако се то деси и ви, ево неколико основа како повратне везе раде на повећању вашег веб промета. Постављањем на једноставан енглески, бацклинк је веза која повезује две различите веб странице. Наравно, можете имати интерне везе које повезују различите веб странице на својој веб страници (ради боље навигације и индексирања). На крају крајева, зашто би сви морали толико да бринемо о квалитетним повратним линијама? С обзиром на главне претраживаче (као што је Гоогле сам, као и Бинг и Иахоо), бацклинкс показују вриједност и корисност веб странице за људе. Зато ћете имати добар профил позадинског повезивања који ће служити као јак ранг сигнал за претраживаче да би ваш сајт био "препоручен" шири публици, с обзиром да мора бити корисно и корисно за људе. И запамтите - постоје неколико основних карактеристика позадине које одређују њихов квалитет. На пример, бацклинк који долази из ресурса који је у потпуности релевантан за индустрију вашег главног веб сајта ће имати већу тежину. На тај начин, оне са трећих странака са високим ПР (ранг листе страница), ДА (ауторитетом домена) и ПА (ауторитет странице) ће такође бити корисније.

seo backlinks

Дакле, који су најбољи начини да добијете квалитетне повратне линије које показују на вашу интернет страницу за вишу позицију на листи претраживања? Наравно, уз ангажовање садржаја странице обично значи да сте већ добили неке везе које се враћају на вашу веб локацију или блог. Ипак, у ствари, то никада неће бити довољно добро да се оцени с обзиром на врло оштри ниво конкурентности претраживања. Мислим, боље би сте се понашали проактивно и направили квалитетније повратне везе сами. Ево како:

  • шпијунирајте профил свог бацклинк-а свог конкурента користећи онлине истраживачке алате као што су Мајестиц СЕО, Семалт Анализер или Опен Сите Екплорер како би репликирали најбоље на својој веб страници.
  • пробајте гост постинг - немојте се устручавати уложити неко вријеме у писању садржаја за друге треће стране веб странице да бисте добили бацклинк на својој веб страници за узврат.
  • водите рачуна о свему што је најважније за објављивање саопштења за подјелу и повећање броја ваших бацклинк.
  • постати активни на друштвеним медијима како бисте побољшали ауторитет ваше главне веб странице, показали своју професионалну експертизу и покупили неке повратне линкове истовремено Source .
December 22, 2017