Back to Question Center
0

Да ли је могуће добити повратне линије са бесплатном ХК листом?

1 answers:

Овај чланак је дизајниран да покаже вебмастере најлакшим начинима за изградњу високог квалитета не прате повратне везе. Постоје стари трикови, али и даље постоје радови као магија за сваког власника веб странице који желе да створе велике ауторитете дофоллов линкова како би добили релевантнији и циљани саобраћај. Почнимо са основном теоријом о изградњи везе.

Које су повратне везе у СЕО?

Бацклинкс су линкови који указују на вашу веб локацију из других извора преко различитих канала. Што више других ауторитативних блогова помиње или прати вашу УРЛ адресу, то ће квалитет бити дато на вашу веб локацију. Бацклинкс служе као фактор рангирања од којих можете брзо рангирати било који циљани израз ако изградите неке високе или барем средње квалитетне повратне линкове. Долазне везе имају две подкатегорије - дофоллов и нофоллов бацклинкс. Значајно је разумјети разлику између ове двије категорије да би се изградила побједничка линија кампање.

  • Дофоллов бацклинкс

Дофоллов бацклинкс су они који дају линк вашег сајта са одређеном ознаком, ф. е. (рел = "дофоллов") или са једноставном линком такође значи до бацклинк. Овакве повратне линије поседују одређену вредност повезаном веб извору који преноси све саобраћај који долази преко њега на веб странице.

  • Нофоллов бацклинкс

Нофоллов бацклинкс су они који дају вашу УРЛ везу УРЛ-а без ознаке, ф. е. (рел = "но-фоллов"). Важно је убацити рел таг ако не желите да пратите неку везу.

Сада, када знате разлику линкова дофоллов и нофоллов, време је да се разговарају о најбољим могућностима за креирање листе повратних листова.

Начин креирања листе повратних листова

Постоје неки практични и бесплатни начини да направите пакете долазних веза и побољшате ранг странице странице.

  • Фацебоок

То је ефикасан метод изградње веза које не можете игнорисати. Фацебоок је ПР9 (скоро највише) сајт који може помоћи вашој веб локацији да добије више ауторитета од Гоогле-а.

Да бисте добили повратне линкове на Фацебооку, потребно је додати статички ХТМЛ на страницу. Помаже у креирању великих цустом ифраме картица. Тиме ћете отворити картицу са страницама у којој желите да изаберете своју Фацебоок страницу. Након тога, морате кликнути на Сетуп Таб и преусмерити статичку ХТМЛ апликацију тако што ћете пратити индекс. хтмл секција. Овде морате додати ХТМЛ код, убацивши одговарајућу УРЛ адресу вашег сајта. Да бисте завршили овај процес, потребно је да кликнете на дугме Сачувај и Објави. Дакле, сада имате одговарајућу повратну везу са једне од најпопуларнијих друштвених медија.

  • ИоуТубе

ИоуТубе по правилу даје нофоллов бацклинкс. Међутим, још увијек постоје неки случајеви који ће вам помоћи да дођете до листе повратних линкова са још једном високом ПР улазном линијом. Потребно је да пронађете неке највише рангиране ИоуТубе видео снимке који су повезани са садржајем вашег веб сајта и онда дајте ваше линкове у коментаре Source .

December 22, 2017