Back to Question Center
0

Како могу коментирати повратне линкове побољшати мој ранг сајта на СЕРП-у?

1 answers:

Вероватно сте чули много ужасних информација о повратним линијама коментара коментара и негативно предиспониране на ову технику. Међутим, желим да одвојите тренутак и приступите овој стратегији отвореним умом. Упркос лошом угледу ове стратегије, кориштење коментирања у блогу као стратегије позадинског повезивања може вам помоћи да успоставите добре односе са потенцијалним клијентима и изградите ауторитет свог бренда унутар тржишне нише. Међутим, потребно је имати тачан приступ стварању повратних линкова коментара како бисте добили добар резултат СЕОа. У супротном, изгледат ћете сумњичав у очима претраживача и чак ћете добити казне за спамми технике изградње везе.

У овом чланку ћемо размотрити нове начине добивања линк сок од коментара. Можете заборавити све што сте прочитали раније. Приступ који ћемо дијелити са вама не изгледа као било која друга техника изградње линкова која захтева кориштење дофоллов, нофоллов, појмова за претраживање или било које друге ствари које сте чули.

Нови начин добијања повратних линкова коментара

Хајде да разговарамо о којим фазама треба да пратите да бисте добили повратне везе за квалитетне коментаре у кратком року.

  • Пронађите праве блогове

У почетној фази ваше кампање за изградњу везе, морате пронаћи праве блогове за генерисање ваших веза тамо. Морате водити истраживање тржишне нише и проналазити веб изворе који добијају одличан саобраћај и ангажовање. Није очигледно тражити најбоље блогове у индустрији. Умјесто тога, можете пронаћи првенствене ПР блогове или форуме са неким значајним количином активних коментатора на њему.

Да бисте пронашли оно што вам је потребно, можете само да убаците одређени упит у Гоогле. На примјер, ако се ваше предузеће обавља у медицинском пољу, можете тражити претраживач за упит "ТОП медицински блогови" или "форуми за лијечнике. "Због тога ћете доставити листу ТОП блогова на основу неких друштвених дионица и коментара које ти блогови добијају.

Када сте пронашли погодне за ваше пословне потребе, веб извори, можете наставити да се подијелите по сљедећим линковима од коментатора на свој блог. То ће вам помоћи да повећате базу партнерских сајтова.

  • Организовање ваших блогова

Користите РСС претплате у Гоогле Реадеру за праћење блогова у вашој индустрији. Креирајте различите фасцикле за сваку тему тема. Увећавајући овај процес, видећете које категорије имају недавно ажуриране постове.

  • Покушајте да будете први

Није препоручљиво направити повратне линкове коментара на досадан начин форума само пишући ирелевантне, спамичне коментаре. Ви можете бити први који оставља коментар под постом, али тек након што га свеобухватно читате и размишљате о духовитом и разумном одговору. Ако се ваш примарни линк укључи и придржава се, други коментатори ће највероватније кликнути на њега да би проверили ко сте. Због тога ако сте први, ваше промене су веће него ако дођете на забаву након бројних других коментатора Source .

December 22, 2017