Back to Question Center
0

Које су најбоље технике за изградњу моћних повратних линија за моју веб страницу?

1 answers:

Правилна стратегија повезивања линкова са правим приступом за зараду моћних повратних линија увек ће пружити бољу добит у промету путем веба и мерљиво побољшање позиције на листи СЕРП-ова. Пре него што погледамо списак тренутно најефикаснијих техника и пракси да бисте дали неке моћне повратне линкове на вашу веб локацију или блог, почните са личним искуством. Препоручујем да погледате неколико начина како бисте избјегли приликом покретања одговарајуће стратегије изградње за СЕО.

powerful backlinks

Уосталом, постоји много добрих начина за изградњу моћних повратних линија. Истовремено, постоје и многи погрешни начини који лако могу довести до тешког рангирања од стране Гоогле-а, а опоравак вашег веб сајта обично је веома тежак поступак. Штавише, када су у питању екстреми, процес би могао постати потпуно неповратан у целини. Да би се спречило такво несретно стање ствари, ево шта треба избјећи по сваку цену:

 • куповина и продаја операција с повратним линијама;
 • који се пријављују за било који аутоматизовани систем изградње линкова;
 • масивне размене са везама;
 • који се баве међусобним мрежама;
 • стварање неповезаних повратних линија и њихово стварање;
 • користећи количину, а не квалитетне везе;
 • предузимање акција за повезивање фарме или позадинске везе генерирајући мрежне прстене.

Наравно, коришћењем ових шема може и да вам покаже брзу и још увек краткорочну предност. Ипак, све ће Гоогле неизбежно ухватити и казнити, раније или касније. Запамтите, нискоквалитетни веб сајтови и домени нису начин на који ће се моћи користити за моћне повратне везе и дуготрајни напредак са вишим рангирањем. Због тога, с обзиром на то да се Гоогле увек труди да пронађе само квалитетне везе, показаћу вам неколико техника и пракси које сам пронашао у најмању руку за тренутак. Иначе, све сам их тестирао на својој веб страници. Ево како можете да зарадите моћне повратне везе за најбоље резултате СЕО:

1. Интерне везе унутар комплетног профила позадине сајта често занемарују превише људи. Наравно, унутрашње везе заправо долазе са једне странице на другу - само у оквиру једне веб странице. Међутим, обратите пажњу на то да када сте завршили исправно и уграђени у добру кључну реч дугог репа, ваше унутрашње везе могу пружити следеће погодности:

 • боље ауторитет странице на целој веб локацији;
 • једнака расподела сокова везе;
 • нижа стопа одбитка на интернету у целини;
 • побољшан саобраћај и изложеност вашег стара страница;
 • стратешко међусобно повезивање може допринети већој рангирању кључних речи.

powerful seo backlinks

2. Локалне пословне цитате су идеалне могућности за добијање моћних повратних линкова на вашу главну пословну веб страницу. Побрините се да унапредите своје локалне позиције за претрагу и јачате ауторитет свог веб сајта истовремено. Све што вам треба овде јесте да задржите исте НАП особине током читавог цитирања на главним претраживачима као што су Гоогле, Иахоо и Бинг.

3. Преобликовање садржаја вашег једноставног садржаја у нешто више привлачније, као што је инфографика, такође је одлична техника за изградњу моћнијих повратних линкова на вашој веб страници или блогу. Штавише, било би стварно креативна и сјајна шема за побољшање јавног информисања истовремено. Пре него што почнете да зарађујете висококвалитетне повратне линкове, уверите се да су ваше инфографије што јасније, једноставније и релевантније за вашу публику. Такође, покушајте да одржите брзу брзину учитавања са просечном величином која долази до 2000 пиксела. Држите се не више од три боје и максимално 2 фонта. И не заборавите да направите узбудљиву причу која би задржала радозналост радника до краја. Када завршите са најбољим инфографиком, само их пошаљите на најновије наменске веб-сајтове - користите одређене команде у Гоогле-у, као што су "пошаљи инфографске податке", "инурл / интитле: субмит инфограпхиц", "аллинтект: субмит инфограпхиц" итд Source .

December 22, 2017